Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gwen Stefani Songtekst: Uey

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gwen Stefani - Uey ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Uey? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gwen Stefani! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gwen Stefani en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Uey .

Origineel

Will you recognize me, in the flashing lights? I try to keep my heart clean, but I can’t get it right. Will you recognize me when I’m lying on my back. Something’s gone inside me, and I can’t get it back. Oh Heaven, oh Heaven, I wake with good intentions, But the day it always lasts too lo-ong. Then I’m gone, oh Heaven, oh Heaven, I wake with good intentions, But the day it always lasts too lo-ong. Then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone. Then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone. Will you recognize me when I’m stealing from the poor? You’re not gonna to like me, I’m nothing like before. Will you recognize me, when I loose another friend. Will you learn to leave me, or give me one more try again. Oh Heaven, oh Heaven, I wake with good intentions, But the day it always lasts too lo-ong. Then I’m gone, oh Heaven, oh Heaven, I wake with good intentions, But the day it always lasts too lo-ong. Then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone. Then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone. Then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone. Say that you will wait, I try but always break ‘cause the day always last too long. Then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone. Then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone. Then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone. Then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone. Then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone. Then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone, then I’m gone.

 

Vertaling

Herkent u mij, in de knipperende lichten? Ik probeer mijn hart schoon te houden, maar ik kan het niet goed te krijgen. Zal je herkent me aan als ik op mijn rug liggen. Iets is weg in mij, en ik kan niet terug krijgen. Oh hemel, oh hemel, ik wakker met goede bedoelingen, Maar de dag het duurt altijd te lo-ong. Dan ben ik weg, oh hemel, oh hemel, ik wakker met goede bedoelingen, Maar de dag het duurt altijd te lo-ong. Dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg. Dan ben ik weg,dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg. Zal je herkent me aan als ik stelen van de armen? Je gaat toch niet naar mij willen, ik ben niets als voorheen. Wil je me herkennen, als ik los een andere vriend. Zul je leren om mij te verlaten, of geef me nog een kans weer. Oh hemel, oh hemel, ik wakker met goede bedoelingen, Maar de dag het duurt altijd te lo-ong. Dan ben ik weg, oh hemel, oh hemel, ik wakker met goede bedoelingen, Maar de dag het duurt altijd te lo-ong. Dan ben ik weg, danIk weg ben, dan ben ik weg, dan ben ik weg. Dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg. Dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg. Zeg dat je zal wachten, ik probeer maar altijd breken want de dag altijd te lang duren. Dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg. Dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg. Dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg. Dan ben ik weg, dan ben ikgegaan, dan ben ik weg, dan ben ik weg. Dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg. Dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg, dan ben ik weg.