Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gyllene Tider Songtekst: Sommartider

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gyllene Tider - Sommartider ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sommartider? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gyllene Tider! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gyllene Tider en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sommartider .

Origineel

Sommartider, hej hej, sommartider (Sommartider) Jag känner det är nånting på gång (Sommartider) (Sommartider) Kom och stanna ute natten lång (Sommartider) Snurra runt i en stad som glöder, som viskar: Bli min i natt Sommartider, hej hej, sommartider Ge mig din hunger, ge mig din hand Ge mig allt du vill och allt du kan Sommartider, hej hej, sommartider Läppar mot läppar, som tar mig i land som ger sommartider till varann (Sommartider) Sommar Sommar våt och het (Sommartider) (Sommartider) Kom och lek en sommarlek (Sommartider) Lev ditt liv i den tid som brinner, som lockar: Stanna i natt... Sommartider, hej hej, sommartider Ge mig din hunger, ge mig din hand Ge mig allt du vill och allt du kan Sommartider, hej hej, sommartider! Läppar mot läppar, två hjärtan i brand som ger sommartider till varann (Sommartider) (Sommartider) (Sommartider) du tar mig till en annan (Sommartider) värld.. Sommartider, hej hej, sommartider! Ge mig din hunger, ge mig din hand Ge mig allt du vill och allt du kan Sommartider, hej hej, sommartider! Läppar mot läppar som tar mig i land som ger sommartider till varann Sommartider, hej hej, sommartider! Ge mig din hunger, ge mig din hand Ge mig allt du vill och allt du kan Sommartider, hej hej, sommartider! Läppar mot läppar, två hjärtan i brand som ger sommartider till varann

 

Vertaling

Sommartider, hej hej, sommartider (Sommartider) Jag känner det är nånting på gång (Sommartider) (Sommartider) Kom och stanna ute natten lång (Sommartider) Snurra runt i en stad som glöder, som viskar: Bli min i natt Sommartider, hej hej, sommartider Ge mig din hunger, ge mig din hand Ge mig allt du vill och allt du kan Sommartider, hej hej, sommartider Läppar mot läppar, som tar mig i land som ger sommartider till varann (Sommartider) Sommar Sommar våt och het (Sommartider) (Sommartider) Kom och lek en sommarlek (Sommartider) Lev ditt liv i den tid som brinner, som lockar: Stanna i natt... Sommartider, hej hej, sommartider Ge mig din hunger, ge mig din hand Ge mig allt du vill och allt du kan Sommartider, hej hej, sommartider! Läppar mot läppar, två hjärtan i brand som ger sommartider till varann (Sommartider) (Sommartider) (Sommartider) du tar mig till en annan (Sommartider) värld.. Sommartider, hej hej, sommartider! Ge mig din hunger, ge mig din hand Ge mig allt du vill och allt du kan Sommartider, hej hej, sommartider! Läppar mot läppar som tar mig i land som ger sommartider till varann Sommartider, hej hej, sommartider! Ge mig din hunger, ge mig din hand Ge mig allt du vill och allt du kan Sommartider, hej hej, sommartider! Läppar mot läppar, två hjärtan i brand som ger sommartider till varann