Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gym Class Heroes Ft Adam Levine Songtekst: Stereo Hearts

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gym Class Heroes Ft Adam Levine - Stereo Hearts ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Stereo Hearts? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gym Class Heroes Ft Adam Levine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gym Class Heroes Ft Adam Levine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Stereo Hearts .

Origineel

My heart’s a stereo It beats for your, so listen close Hear my thoughts in every note Make me your radio Turn me up when you feel low This melody was meant for you Just sing along to my stereo [Travie McCoy] If I was just another dusty record on the shelve Will you blow me off and play me like everybody else If I ask you to scratch my back, could you manage that Like it read well, check it Travie, I can handle that Furthermore, I apologize for any skipping tracks This the last girl that play me left a couple cracks I used to used to used to used to, now I’m over that Cause holding grudges over love is ancient artifacts If I could only find a note to make you understand I sing a song and the image grab me by the hands Keep myself inside your head, like your favorite tune And know my heart is a stereo that only plays for you [Chorus] My heart’s a stereo It beats for your, so listen close Hear my thoughts in every note Make me your radio Turn me up when you feel low This melody was meant for you Just sing along to my stereo Oh oh oh oh To my stereo Oh oh oh oh So sing along to my stereo [Travie McCoy] If I wasn’t old school, fifty pound boombox Would you hold me on your shoulder, wherever you walk Would you turn my volume up before of the cops And crank it higher everytime they told you to stop And all I ask is that you don’t get mad at me When you have to purchase mad D batteries Appreciate every mixtape your friends make You never know we come and go like we’re on the interstate I think finally found a note to make you understand If you can hear it, sing along and take me by the hands Keep myself inside your head, like your favorite tune And know my heart is a stereo that only plays for you [Chorus] My heart’s a stereo It beats for your, so listen close Hear my thoughts in every note Make me your radio Turn me up when you feel low This melody was meant for you Just sing along to my stereo Oh oh oh oh To my stereo Oh oh oh oh So sing along to my stereo [Bridge] I only pray you never leave me behind Because good music can be so hard to find I take your hand and pull it closer to mine Thought love was dead, but now you’re changing my mind [Chorus] My heart’s a stereo It beats for your, so listen close Hear my thoughts in every note Make me your radio Turn me up when you feel low This melody was meant for you Just sing along to my stereo Oh oh oh oh To my stereo Oh oh oh oh So sing along to my stereo

 

Vertaling

Mijn hart is een stereo-installatie Het beats voor je, zo dicht luisteren Hoor mijn gedachten in elke noot Maak mij uw radio Turn me up als je het gevoel een lage Deze melodie was voor jou bedoeld Gewoon meezingen met mijn stereo [Travie McCoy] Als ik was gewoon een stoffig record op de plank Zul je blaast me af en speel ik net als iedereen Als ik u vragen om mijn rug krabben, zou je dat voor elkaar Net als het lezen goed, check it Travie, kan ik dat Verder heb ik excuses voor het overslaan van tracks Dit is de laatste meisje dat me spelen verliet een paar scheuren Vroeger was ik vroeger gebruikt om gebruikt worden om, nu ben ik over die Oorzaak holding wrok over liefde is het oude artefacten Als ik kon alleen vinden een briefje te zorgen dat u begrijpt Ik zing een lied en het beeld me grijpen door de handen Houd me in je hoofd, zoals je favoriete deuntje En ken mijn hart is een stereo-installatie die speelt alleen voor jou [Chorus] Mijn hart is een stereo-installatie Het beats voor je, zo dicht luisteren Hoor mijn gedachten in elke noot Maak mij uw radio Turn me up als je het gevoellaag Deze melodie was voor jou bedoeld Gewoon meezingen met mijn stereo Oh oh oh oh Tot mijn stereo Oh oh oh oh Dus meezingen met mijn stereo [Travie McCoy] Als ik niet was old school, vijftig pond boombox Zou je me vasthouden op je schouder, waar je loopt Zou u mijn volume voor van de politie En Crank It hoger iedere keer ze je verteld om te stoppen En alles wat ik vraag is dat je niet boos op mij Wanneer u te gek D-batterijen aanschaffen Geniet van elke mixtape je vrienden te maken Je weet maar nooit we komen en gaan als we op de snelweg Ik denk dat eindelijk gevonden een briefje te zorgen dat u begrijpt Als je het kan horen, zing mee en neem me door de handen Houd me in je hoofd, zoals je favoriete deuntje En ken mijn hart is een stereo-installatie die speelt alleen voor jou [Chorus] Mijn hart is een stereo-installatie Het beats voor je, zo dicht luisteren Hoor mijn gedachten in elke noot Maak mij uw radio Turn me up als je het gevoel een lage Deze melodie was voor jou bedoeld Gewoon meezingen met mijn stereo Oh oh oh oh Tot mijnstereo Oh oh oh oh Dus meezingen met mijn stereo [Bridge] Ik heb alleen maar bid je nooit laat me achter Want goede muziek kan zo moeilijk te vinden Ik neem je hand en trek hem dichter bij de mijne Dacht dat liefde was dood, maar nu ben je het veranderen van mijn geest [Chorus] Mijn hart is een stereo-installatie Het beats voor je, zo dicht luisteren Hoor mijn gedachten in elke noot Maak mij uw radio Turn me up als je het gevoel een lage Deze melodie was voor jou bedoeld Gewoon meezingen met mijn stereo Oh oh oh oh Tot mijn stereo Oh oh oh oh Dus meezingen met mijn stereo