Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gym Class Heroes Songtekst: The Fighter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gym Class Heroes - The Fighter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Fighter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gym Class Heroes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gym Class Heroes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Fighter .

Origineel

Just waking up in the morning and the beat well Quite honest with ya, I ain't really sleep well Ya ever feel like your train a thoughts been derailed That's when you press on Half the population's just waitin to see me fail Yeah right, you're better off trying to freeze hell Some of us do it for the females and others do it for the retails But I do it for the kids, life through the tower head on Everytime you fall its only making your chin strong And I be in your quarter like mid, baby, til the end Or when you hear this song from that big lady Until the referee rings the bell Until both your eyes start to swell Until the crowd goes home What we gonna do ya'll [Ryan Tedder] Give em hell, turn their heads, gonna live life til we're dead Give me scars, give me pain, then just save me, save me, save me There goes a fighter, there goes a fighter, here comes a fighter That's what they'll say to me, say to me, say to me, this one's a fighter You need to block the last thirty rounds There's no reason you should ever have your head down Six foot five, two hundred and twenty pounds Hailing from rock bottom, loserville, nothing town Text book version of the kid going nowhere fast And now I'm yelling kiss my ass It's gonna take a couple right hooks a few left jabs For you to recognize that you really ain't got it bad Until the referee rings the bell Until both your eyes start to swell Until the crowd goes home What we gonna do ya'll [Ryan Tedder] Give em hell, turn their heads, gonna live life til we're dead Give me scars, give me pain, then just save me, save me, save me There goes a fighter, there goes a fighter, here comes a fighter That's what they'll say to me, say to me, say to me, this one's a fighter Everybody put yo hands up What we gonna do, hey, what we gonna do, hey What we gonna do, hey, what we gonna do, y'all What we gonna do, hey, what we gonna do, hey Wha-what we gonna do, hey, what we gonna do, y'all What we gonna do If you fall pick yourself up off the floor (get up) And when your bones can't take no more Just remember what you're here for 'Cause I know imma damn sure [Ryan Tedder] Give em hell, turn their heads, gonna live life til we're dead Give me scars, give me pain, then just save me, save me, save me There goes a fighter, there goes a fighter, here comes a fighter That's what they'll say to me, say to me, say to me, this one's a fighter Till the referee rings the bell Till both ya eyes start to swell Till the crowd goes home What we gonna do kid

 

Vertaling

Net wakker in de ochtend en de beat goed Heel eerlijk met ya, is dat ik niet echt goed te slapen Ya ooit het gevoel dat uw trein een gedachten zijn ontspoord Dat is wanneer u drukt op De helft van de bevolking alleen maar wachtend om mij te zien falen Ja hoor, kun je beter proberen naar de hel bevriezen Sommigen van ons doen het voor de vrouwen en anderen doen het voor het verkoopt Maar ik doe het voor de kinderen, het leven door de toren hoofd op Elke keer als je valt haar alleen maar het maken van je kin sterk En ik zijn in uw wijk, zoals midden, baby, til het einde Of wanneer je hoort dit nummer van die grote dame Totdat de scheidsrechter de bel luidt Totdat zowel uw ogen beginnen te zwellen Tot de menigte gaat naar huis Wat we gaan doen YA'LL [Ryan Tedder] Geef em hell, draai het hoofd, ga leven leven til we dood zijn Geef me littekens, geef mij pijn, dan sla me, red me, red me Daar gaat een vechter, is er een vechter gaat, hier komt een vechter Dat is wat ze tegen mij zeggen, zeg mij, zeg mij, is dit een is een vechter U moet de laatste dertig rondes te blokkeren Er is