Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gypsy Kings Songtekst: Soy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gypsy Kings - Soy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Soy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gypsy Kings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gypsy Kings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Soy .

Origineel

La mujer que me queria No la puedo comparar A la madre de mi nino La que tanto amo yo Yo le canto a mi familia Con todo mi corazon Y contento de cartarles Vamonos Y porque gitano soy Como lo pienso voy Es un amor Mi vida Eres tu todo mi vida Eres todo mi illusion La mujer que yo camelo Es por ella que jo vivo Es por eso yo te canto Con todos mi corazon L'allegria de cantarle Vamonos Y porque gitano soy Como lo pienso voy Es un amor Mi vida Y porque gitano soy Como lo pienso voy Es un amor Mi vida

 

Vertaling

De vrouw die van me hield Ik kan het niet vergelijken De moeder van mijn kind Ik hou van dat beide Ik zing met mijn familie Met heel mijn hart En gelukkig letters Vamonos En omdat ik ben zigeuner Als ik denk Het is een liefde Mijn leven Ben jij mijn hele leven U bent al mijn illusie De vrouw die ik flauwekul Het is voor haar om te leven jo Dat is waarom ik zing ik Met heel mijn hart L'Allegria om te zingen Vamonos En omdat ik ben zigeuner Als ik denk Het is een liefde Mijn leven En omdat ik ben zigeuner Als ik denk Het is een liefde Mijn leven