Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gypsy Kings Songtekst: TU QUIERES VOLVER

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gypsy Kings - TU QUIERES VOLVER ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van TU QUIERES VOLVER? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gypsy Kings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gypsy Kings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals TU QUIERES VOLVER .

Origineel

Tu quieres volver Y no te veo mas Tu quieres volver Y no me siento na Ahora tu me pierdes la rason No diga nada siempre siempre seran los dos Y sabemos aquella noche Y por la cage lo mismo sera Tu quieres volver Y no te veo mas Tu quieres volver Y no me encuentro mas Yo pienso aquel dia Lo mismo que ayer Lo mismo sera Yo pienso aqueldia Lyrics www.allthelyrics.com/lyrics/gipsy_kings_200000/ Lo mismo que ayer Lo mismo pensa Tu quieres volver Y no te veo mas Tu quieres volver Y no me encuentro na Tu quieres volver Y no me siento na Tu quieres volver Y no me encuentro na

 

Vertaling

Tu quieres volver Y no te veo mas Tu quieres volver Y no me siento na Ahora tu me pierdes la rason No diga nada siempre siempre seran los dos Y sabemos aquella noche Y por la cage lo mismo sera Tu quieres volver Y no te veo mas Tu quieres volver Y no me encuentro mas Yo pienso aquel dia Lo mismo que ayer Lo mismo sera Yo pienso aqueldia Lyrics www.allthelyrics.com/lyrics/gipsy_kings_200000/ Lo mismo que ayer Lo mismo pensa Tu quieres volver Y no te veo mas Tu quieres volver Y no me encuentro na Tu quieres volver Y no me siento na Tu quieres volver Y no me encuentro na