Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gypsy Kings Songtekst: Un Amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gypsy Kings - Un Amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Un Amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gypsy Kings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gypsy Kings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Un Amor .

Origineel

Un amor Un amor viví Llorando. Y me decía: Las palabras de Dios, Llorando por tii-iiii-iii, es con amor. Un amor Un amor viví Llorando. ya tormentado) Las palabras de Dios, Llorando por tii-iiii-iii, es con amor. (chorus:) Hay para ya vivir junto a ti Me enamoré ya de ti Ya sin tus besos yo no puedo Vivir con el acordar Yo quisiera Para entender un amor y saber Que me queríiiii-iiii-ia ya tormentado Las palabras de Dios, Llorando por ti, es con amor. Hay para ya vivir junto a ti Me enamoré ya de ti Ya sin tus besos yo no puedo Vivir con el acordar

 

Vertaling

Een liefde Een liefde geleefd Huilen. En ik zei: De woorden van God, Huilen tii-iiii-iii, het is met liefde. Een liefde Een liefde geleefd Huilen. al gekweld) De woorden van God, Huilen tii-iiii-iii, is liefde. (Chorus :) Er voor en leven met u Ik heb al viel voor u En zonder dat je kussen me ik kan het niet Leven met de overeengekomen Ik zou Om liefde te begrijpen en weten Ik queríiiii-iiii-ia en gekweld De woorden van God, Huilen voor u, het is met liefde. Er voor en leven met u Ik heb al viel voor u En zonder dat je kussen me ik kan het niet Leven met de overeengekomen