Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: h​an​son Songtekst: use me up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: h​an​son - use me up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van use me up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van h​an​son! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van h​an​son en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals use me up .

Origineel

Somebody let me down Somebody show me love I wouldn't care much either way I'd rather the sticks and stones Than dragging the ball and chain Of what if the world won't take me? Even if the holes should crack And even if the blood flows red Nothing could be worse than numb So please, use me up I just want anyone to use me up Cause no one ever does Use me up I've carried it all too long The fear of the pain it brings Feeling the panic building up I'd rather the broken heart Than live in the emptiness Of what if the world won't save me? Even if the bow should break Even if the blood runs cold Nothing could be worse than numb Please, use me up I just want anyone to use me up Cause no one ever does Use me up Use me up Treat me somewhere cruel You can throw me away As long as I feel it Show me something real You can deceive me I am yours to use Use me up Use me up Use me up

 

Vertaling

Iemand laat me in de steek Laat iemand me liefde zien Het kan me niet veel schelen Ik heb liever de stokken en stenen than dragging the ball and chain Van wat als de wereld me niet wil? Zelfs als de gaten zouden barsten En zelfs als het bloed rood stroomt Niets kan erger zijn dan gevoelloos Dus alsjeblieft, gebruik me Ik wil gewoon dat iemand me gebruikt Want niemand doet dat ooit Gebruik me. Ik heb het al te lang met me meegedragen De angst voor de pijn die het brengt Ik voel de paniek opkomen Ik heb liever een gebroken hart dan leven in de leegte Van wat als de wereld me niet zal redden? Zelfs als de boog zou breken Zelfs als het bloed koud wordt Niets kan erger zijn dan verdoofd Alsjeblieft, gebruik me Ik wil gewoon dat iemand me gebruikt Want niemand doet dat ooit Gebruik me. Gebruik me Behandel me ergens wreed Je kunt me weggooien Zolang ik het maar voel Laat me iets echts zien Je kunt me bedriegen Ik ben van jou om te gebruiken Gebruik me Gebruik me omhoog Gebruik me omhoog