Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Helmut Lotti Songtekst: ¡Valencia!

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: H ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ¡Valencia!? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Helmut Lotti! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter H van Helmut Lotti en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ¡Valencia! .

Origineel

¡Valencia! Es la tierra de las flores, de la luz y del amor. ¡Valencia! Tus mujeres todas tienen de la rosas el color. ¡Valencia! Al sentir cómo perfume en tus huertos del azahar Quisiera, en la tierra valenciana, mis amores encontrar. La blanca barraca, la flor de naranjo, la huerta pulida de almendros en flor. La turia de plata y el cielo turquesa y el sol valenciano van diciendo amor. Amores en Valencia son floridos como ramos de azahar. Quererlas en Valencia, sus mujeres con en alma suelen dar. Pasiones en la huerta valenciana si le dan el corazón. Sus hembras ponen alma y ponen vida en un beso de pasión ¡Valencia! Es la tierra de las flores, de la luz y del amor. ¡Valencia! Tus mujeres todas tienen de la rosas el color. ¡Valencia! Al sentir cómo perfume en tus huertos del azahar quisiera, en la tierra valenciana, mis amores encontrar. 

 

Vertaling

Valencia! Het is het land van bloemen, van licht en liefde. Valencia! Je vrouwen hebben het allemaal van de rozen de kleur. Valencia! Door te voelen hoe ik parfumeer in je oranjebloesemboomgaarden Ik zou graag, in het Valenciaanse land, vind mijn liefdes. De witte hut, de oranjebloesem, de gepolijste boomgaard van bloeiende amandelbomen. De zilveren turia en de turquoise lucht en de Valenciaanse zon zegt liefde. Sweethearts in Valencia zijn bloemrijk als boeketten van oranjebloesem. Ik hou van ze in Valencia, hun vrouwen met in ziel geven ze meestal. Passies in de Valenciaanse tuin als ze je het hart geven. Zijn vrouwtjes zetten ziel en leven in een kus van passie Valencia! Het is het land van bloemen, van licht en liefde. Valencia! Je vrouwen hebben het allemaal van de rozen de kleur. Valencia! Door te voelen hoe ik parfumeer in je oranjebloesemboomgaarden Ik zou graag, in het Valenciaanse land, vind mijn liefdes.