Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: h.e.r. Songtekst: let me in

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: h.e.r. - let me in ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me in? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van h.e.r.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van h.e.r. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me in .

Origineel

[Verse 1] Say, "Come over," but you won't let me in, in You don't talk to me, you're too busy living in your head, head, ooh [Pre-Chorus] I don't know if it's worth it I'm walking on air Barely scratching the surface It's like you're not here Saying it on purpose Admit that you're scared It ain't fair, ooh [Chorus] Why we always at war? What am I here for? 'Cause you know I really don't wanna be in the way Just wanna make you feel safe Let, let, let (let me in) Let, let (let me in) [Verse 2] Say you're misunderstood, you claim nobody cares, cares I can't tell if you just save your mind for someone else, else [Pre-Chorus] I don't know if it's worth it I'm walking on air Barely scratching the surface It's like you're not here Saying it on purpose Admit that you're scared I wanna be there, ooh [Chorus] Why we always at war? What am I here for? 'Cause you know I really don't wanna be in the way Just wanna make you feel safe Let, let, let (let me in) Let, let (let me in) (Let me in, yeah) [Bridge] Aw yeah (let me in, let me in) You puttin' up a wall You ain't pick up my call I'll still be there regardless (I'll still be there, yeah) No, I don't understand You never let me in I know you ain't heartless (ooh) If it's mine, if it's mine I'm getting impatient 'cause I've been giving it time, baby I've been giving it time So let me in [Chorus] Why we always at war? What am I here for? 'Cause you know I really don't wanna be in the way Just wanna make you feel safe Let, let, let (let me in) Let, let (let me in) [Outro] Aw yeah

 

Vertaling

[Verse 1] Say, "Come over," but you won't let me in, in You don't talk to me, you're too busy living in your head, head, ooh [Pre-Chorus] I don't know if it's worth it I'm walking on air Barely scratching the surface It's like you're not here Saying it on purpose Geef toe dat je bang bent It ain't fair, ooh [Chorus] Waarom zijn we altijd in oorlog? Waarom ben ik hier? Want je weet dat ik echt niet in de weg wil lopen Ik wil alleen dat je je veilig voelt Let, let, let (let me in) Let, let (let me in) [Verse 2] Say you're misunderstood, you claim nobody cares, cares I can't tell if you just save your mind for someone else, else [Pre-Chorus] I don't know if it's worth it I'm walking on air Barely scratching the surface It's like you're not here Saying it on purpose Geef toe dat je bang bent I wanna be there, ooh [Chorus] Waarom zijn we altijd in oorlog? Waarom ben ik hier? Want je weet dat ik je niet in de weg wil staan Just wanna make you feel safe Let, let, let (let me in) Let, let (let me in) (Let me in, yeah) [Bridge] Aw yeah (let me in, let me in) You puttin' up a wall You ain't pick up my call I'll still be there regardless Nee, ik begrijp het niet You never let me in I know you ain't heartless (ooh) If it's mine, if it's mine I'm getting impatient 'cause I've been giving it time, baby I've been giving it time So let me in [Chorus] Waarom zijn we altijd in oorlog? Waarom ben ik hier? Want je weet dat ik je niet in de weg wil staan Just wanna make you feel safe Let, let, let (let me in) Let, let (let me in) [Outro] Aw yeah