Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hadara levin areddy Songtekst: break me down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hadara levin areddy - break me down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van break me down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hadara levin areddy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hadara levin areddy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals break me down .

Origineel

A long day alone Emptiness is so real Never having peace of mind Running from what I can't take And there is nowhere left to hide Turn and face these empty lies All alone, heart unturned Trying to find Break me down replace this fear inside Take this nothingness from me I want to fight I want to shine I want to rise Break me down I try to find myself I find the stranger trapped inside And I'll take one more step away From the face I used to recognize Familiar shadows closing in Suffocating fear descends You killed a life, uncovered eyes I'm trying to find Break me down replace this fear inside Take this nothingness from me I want to fight I want to shine I want to rise Break me down Replace this fear inside Take this nothingness from me I want to fight I want to shine I want to rise Break me down Break me down I want to fight I want to shine I want to rise Break me down Break me down Break me!

 

Vertaling

Een lange dag alleen Leegte is zo echt Nooit gemoedsrust hebben Vluchten voor wat ik niet aankan En er is geen plek meer om te schuilen Omdraaien en deze lege leugens onder ogen zien Helemaal alleen, hart niet omgedraaid Proberend te vinden Breek me af vervang deze angst binnenin Neem deze leegte van me af Ik wil vechten Ik wil schijnen Ik wil opstaan Breek me af Ik probeer mezelf te vinden Ik vind de vreemdeling gevangen binnenin And I'll take one more step away Van het gezicht dat ik vroeger herkende Vertrouwde schaduwen komen dichterbij Verstikkende angst daalt neer Je doodde een leven, onbedekte ogen die ik probeer te vinden Breek me af vervang deze angst binnenin Neem dit niets van me weg Ik wil vechten Ik wil schijnen Ik wil opstaan Breek me af Vervang deze angst van binnen Neem deze nietsheid van me af Ik wil vechten Ik wil schitteren Ik wil opstaan Breek me af Breek me af Ik wil vechten Ik wil schitteren Ik wil opstaan Breek me af Breek me Breek me!