Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Haert Songtekst: Just For The Weekend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Haert - Just For The Weekend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Just For The Weekend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Haert! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter H van Haert en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Just For The Weekend .

Origineel

Coffee stains on my pillowcase Broken records but they still play Repeating a hundred times a day And I would call in sick, maybe just quick To stay in bed for one more day With you Cos I might not need you tomorrow But you want me to Take back the night I can just say Was a mistake Lies to your face I just can't forget the way you stare me down I will Love you So hard Just for the weekend Give me One more Loving This Sunday evening Won't leave this room, fell in love But its more than enough Call you a moment of weakness I will Love you So hard Just for the weekend Under covers til 3 AM Hearts beating, 120BPM For at least A week or two Day turns to night When blinds are closed Lost track of time, nobody has to know That I just might need you tomorrow But you want me to Take back the night I can just say Was a mistake Lies to your face I just can't forget the way you stare me down I will Love you So hard Just for the weekend Give me One more Loving This Sunday evening Won't leave this room, fell in love But its more than enough Call you a moment of weakness I will Love you So hard just for the weekend Hearts already so Hearts already closed Don't get too close Hearts already so Hearts already closed I will Love you So hard Just for the weekend Give me One more Loving This Sunday evening Won't leave this room, fell in love But its more than enough Call you a moment of weakness I will Love you So hard Just for the weekend Hearts already solved I will love you Just for the weekend

 

Vertaling

Koffievlekken op mijn kussensloop Verbroken records, maar ze spelen nog steeds Herhaalt honderd keer per dag En ik zou me ziek melden, misschien gewoon snel Om nog een dag in bed te blijven Met jou Omdat ik je morgen misschien niet nodig heb Maar je wilt dat ik dat doe Neem de nacht terug Ik kan het gewoon zeggen Was een vergissing Ligt op je gezicht Ik kan gewoon niet vergeten hoe je me staarde ik zal Hou van jou Zo hard Alleen voor het weekend Geef mij Nog een liefhebbend Deze zondagavond Zal deze kamer niet verlaten, werd verliefd Maar het is meer dan genoeg Noem je een moment van zwakte ik zal Hou van jou Zo hard Alleen voor het weekend Onder dekking tot 03.00 uur Harten kloppen, 120BPM Voor ten minste Een week of twee De dag keert terug naar de nacht Wanneer jaloezieën zijn gesloten Verloren tijdsbestek, niemand hoeft het te weten Dat ik je morgen misschien nodig heb Maar je wilt dat ik dat doe Neem de nacht terug Ik kan het gewoon zeggen Was een vergissing Ligt op je gezicht Ik kan gewoon niet vergeten hoe je me staarde ik zal Hou van jou Zo hard Alleen voor het weekend Geef mij Nog een liefhebbend Deze zondagavond Zal deze kamer niet verlaten, werd verliefd Maar het is meer dan genoeg Noem je een moment van zwakte ik zal Hou van jou Zo moeilijk alleen voor het weekend Harten al zo Harten al gesloten Kom niet te dichtbij Harten al zo Harten al gesloten ik zal Hou van jou Zo hard Alleen voor het weekend Geef mij Nog een liefhebbend Deze zondagavond Zal deze kamer niet verlaten, werd verliefd Maar het is meer dan genoeg Noem je een moment van zwakte ik zal Hou van jou Zo hard Alleen voor het weekend Harten al opgelost ik zal van je houden Alleen voor het weekend