Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Hailee Steinfeld Songtekst: Rock Bottom

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Hailee Steinfeld - Rock Bottom ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Rock Bottom? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Hailee Steinfeld! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter H van Hailee Steinfeld en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Rock Bottom .

Origineel

What are we fighting for? Seems like we do it just for fun In this, this stupid war We play hard with our plastic guns Breathe deep, bottle it up So deep until it's all we got Don't speak, just use your touch Don't speak before we say too much You hate me now and I feel the same way You love me now and I feel the same way We scream and we shout And make up the same day, same day Oh, we're on the right side of rock bottom And I hope that we keep falling We're on the good side of bad karma 'Cause we keep on coming back for more We're on the right side of rock bottom Into you, I just keep crawling You're the best kind of bad something 'Cause we keep on coming back for more You get under my skin More than anyone's ever been But when we lay in bed You hold me hard 'til I forget That you hate me now and I feel the same way You love me now and I feel the same way We scream and we shout And make up the same day, same day Oh, we're on the right side of rock bottom And I hope that we keep falling We're on the good side of bad karma 'Cause we keep on coming back for more We're on the right side of rock bottom Into you, I just keep crawling You're the best kind of bad something 'Cause we keep on coming back for more Keep on coming back for more 'Cause we keep on coming back for more What are we fighting for? Seems like we do it just for fun In this, this just stupid war We play hard with our plastic guns Oh, we're on the right side of rock bottom And I hope that we keep falling We're on the good side of bad karma 'Cause we keep on coming back for more We're on the right side of rock bottom Into you, I just keep crawling You're the best kind of bad something 'Cause we keep on coming back for more Keep on coming back for more 'Cause we keep on coming back for more Keep on coming back for more 'Cause we keep on coming back for more

 

Vertaling

Waar vechten we voor? Het lijkt erop dat we het gewoon voor de lol doen In deze, deze stomme oorlog We spelen hard met onze plastic kanonnen Adem diep in, opfrissen Tot zover het is alles wat we hebben Niet spreken, gebruik gewoon je aanraking Spreek niet voordat we te veel zeggen Je haat me nu en ik voel me op dezelfde manier Je houdt nu van me en ik voel me op dezelfde manier We gillen en we schreeuwen En make-up op dezelfde dag, dezelfde dag Oh, we zijn aan de goede kant van de bodem En ik hoop dat we blijven vallen We hebben de goede kant van slecht karma Omdat we blijven terugkomen voor meer We staan aan de goede kant van de bodem In jou blijf ik gewoon kruipen Je bent de beste soort slecht iets Omdat we blijven terugkomen voor meer Je raakt onder mijn huid Meer dan ooit iemand is geweest Maar als we in bed liggen Je houdt me hard totdat ik het vergeet Dat je me nu haat en ik voel me op dezelfde manier Je houdt nu van me en ik voel me op dezelfde manier We gillen en we schreeuwen En make-up op dezelfde dag, dezelfde dag Oh, we zijn aan de goede kant van de bodem En ik hoop dat we blijven vallen We hebben de goede kant van slecht karma Omdat we blijven terugkomen voor meer We staan aan de goede kant van de bodem In jou blijf ik gewoon kruipen Je bent de beste soort slecht iets Omdat we blijven terugkomen voor meer Blijf terugkomen voor meer Omdat we blijven terugkomen voor meer Waar vechten we voor? Het lijkt erop dat we het gewoon voor de lol doen In deze, deze gewoon domme oorlog We spelen hard met onze plastic kanonnen Oh, we zijn aan de goede kant van de bodem En ik hoop dat we blijven vallen We hebben de goede kant van slecht karma Omdat we blijven terugkomen voor meer We staan aan de goede kant van de bodem In jou blijf ik gewoon kruipen Je bent de beste soort slecht iets Omdat we blijven terugkomen voor meer Blijf terugkomen voor meer Omdat we blijven terugkomen voor meer Blijf terugkomen voor meer Omdat we blijven terugkomen voor meer