Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: haircut 100 Songtekst: love plus one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: haircut 100 - love plus one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love plus one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van haircut 100! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van haircut 100 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love plus one .

Origineel

I, I went off to the right Without saying good goodbye Where does it go from here? Is it down to the lake I fear? Ay ay ay ay ay ah Ay ay ay ay ay ah Then I call Ring, ring, ring, ring La la love plus one Ring, ring, ring, ring When I call love Give love some soul If I may be quite so bold Where does it go from here? Is it down to the lake I fear? Ay ay ay ay ay ah Ay ay ay ay ay ah Then I call Ring, ring, ring, ring La la love plus one Ring, ring, ring, ring When I call love Love plus one

 

Vertaling

Ik, ik ging naar rechts Zonder goedendag te zeggen Waar gaat het vanaf hier heen? Is het naar beneden naar het meer vrees ik? Ay ay ay ay ah Ay ay ay ay ay ah Dan roep ik Ring, ring, ring, ring La la love plus one Ring, ring, ring, ring Als ik liefde roep Geef de liefde wat ziel Als ik zo vrij mag zijn Waar gaat het vanaf hier heen? Is het naar het meer vrees ik? Ay ay ay ay ay ah Ay ay ay ay ay ah Dan roep ik Ring, ring, ring, ring La la love plus one Ring, ring, ring, ring Als ik liefde roep Liefde plus één