Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: halestorm Songtekst: bet u wish u had me back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: halestorm - bet u wish u had me back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bet u wish u had me back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van halestorm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van halestorm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bet u wish u had me back .

Origineel

It was you and me and one hot summer Beading up with sweat all over each other Soaking wet We didn't have a lot of time So we didn't waste much Found in all the right places You wanted me to touch And all those memories Make it so hard to forget about me I bet you wish you had me back Another chance to gain it just like that The best you ever had And do you close your eyes with her And pretend I'm doing you again Like only I can I bet you wish you had me back I bet you wish you had me back It was you and me it seemed to last forever The way you taste and I still remember The sounds we made One day in June I stayed all night And made love to you like The 4th of July And all those memories Make it so hard to forget about me I bet you wish you had me back Another chance to gain it just like that The best you ever had And do you close your eyes with her And pretend I'm doing you again Like only I can I bet you wish you had me back I bet you wish you had me back Every night every time You see me when you close your eyes

 

Vertaling

Het was jij en ik en een hete zomer We zweten ons helemaal in elkaar Zeiknat We hadden niet veel tijd Dus we verspilden niet veel Gevonden op alle juiste plaatsen You wanted me to touch En al die herinneringen maken het zo moeilijk om me te vergeten Ik wed dat je wenst dat je me terug had Nog een kans om het zomaar te winnen De beste die je ooit had En sluit je ogen met haar En doe alsof ik je weer doe Zoals alleen ik dat kan Ik wed dat je wenst dat je me terug had Ik wed dat je wenst dat je me terug had Het was jij en ik het leek eeuwig te duren De manier waarop je smaakte en ik herinner het me nog steeds De geluiden die we maakten Op een dag in juni bleef ik de hele nacht en bedreef de liefde met je zoals de 4e juli En al die herinneringen maken het zo moeilijk om me te vergeten Ik wed dat je wenst dat je me terug had Nog een kans om het gewoon te winnen De beste die je ooit had En sluit je ogen met haar En doe alsof ik je weer doe Zoals alleen ik dat kan Ik wed dat je wenst dat je me terug had Ik wed dat je wenst dat je me terug had Every night every time Je ziet me als je je ogen sluit