Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: halestorm Songtekst: private parts

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: halestorm - private parts ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van private parts? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van halestorm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van halestorm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals private parts .

Origineel

[Verse 1: Lzzy Hale, James Michael, Both] Baby forgive me did I do something wrong? I don't wanna talk, can't we just let it go? What could be so bad that you'd leave me hanging on? I'm not doing time, this is not the scene of a crime I lay in bed at night contemplating Why the hell you gotta keep me waiting? [Chours: Lzzy Hale] Every time I try to get a little closer You shut down and the conversation's over I'm right here, but you leave me in the dark Show me your private parts Give it up baby, what are you afraid of? Love sucks when you don't know what it's made of We get naked but I can't undress your heart Show me your private parts, show me your private parts Show me your private parts, show me your private parts [Verse 2: Lzzy Hale, James Michael] I can't remember the last time that this felt real I would've cut you out, if I didn't love you And how can you blame me for feeling the way I feel? I'm not blaming you, I'm just trying to figure it out I can take a little hesitating, I'll wait forever if its worth the waiting [Chours: Lzzy Hale] Every time I try to get a little closer You shut down and the conversation's over I'm right here, but you leave me in the dark Show me your private parts Give it up baby, what are you afraid of? Love sucks when you don't know what it's made of We get naked but I can't undress your heart Show me your private parts, show me your private parts Show me your private parts, show me your private parts [Bridge: Both] They say that silence is gold, but I think that's a lie You think I already know, but I can't read your mind [Refrain: Lzzy Hale, James Michael] Baby forgive me did I do something wrong? I don't wanna talk Show me your private parts [Chours: Lzzy Hale] Every time I try to get a little closer You shut down and the conversation's over I'm right here, but you leave me in the dark Show me your private parts Give it up baby, what are you afraid of? Love sucks when you don't know what it's made of We get naked but I can't undress your heart Show me your private parts, show me your private parts Show me your private parts, show me your private parts Your private parts, show me your private parts

 

Vertaling

[Verse 1: Lzzy Hale, James Michael, Both] Baby vergeef me heb ik iets verkeerds gedaan? Ik wil niet praten, kunnen we het niet gewoon laten gaan? Wat kan er zo slecht zijn dat je me laat hangen? Ik zit niet in de gevangenis, dit is niet de plaats van een misdaad. Ik lag 's nachts in bed te mijmeren. Why the hell you gotta keep me waiting? [Chours: Lzzy Hale] Every time I try to get a little closer Je sluit je af en het gesprek is voorbij Ik ben hier, maar je laat me in het donker Laat me je edele delen zien Geef het op schatje, waar ben je bang voor? Liefde is klote als je niet weet waar het van gemaakt is We kleden ons uit, maar ik kan je hart niet uitkleden Laat me je edele delen zien, laat me je edele delen zien Laat me je edele delen zien, laat me je edele delen zien [Verse 2: Lzzy Hale, James Michael] Ik kan me de laatste keer niet herinneren dat dit echt voelde Ik zou je eruit geknipt hebben, als ik niet van je hield En hoe kan je me de schuld geven voor hoe ik me voel? Ik geef je niet de schuld, ik probeer het alleen uit te zoeken. Ik kan wel tegen een beetje aarzeling, Ik zal eeuwig wachten als het het wachten waard is [Chours: Lzzy Hale] Every time I try to get a little closer Je sluit je af en het gesprek is voorbij Ik ben hier, maar je laat me in het donker Laat me je edele delen zien Geef het op schatje, waar ben je bang voor? Liefde is klote als je niet weet waar het van gemaakt is We kleden ons uit, maar ik kan je hart niet uitkleden Laat me je edele delen zien, laat me je edele delen zien Laat me je edele delen zien, laat me je edele delen zien [Bridge: Both] Ze zeggen dat zwijgen goud is, maar ik denk dat dat een leugen is Je denkt dat ik het al weet, maar ik kan je gedachten niet lezen [Refrein: Lzzy Hale, James Michael] Baby vergeef me heb ik iets verkeerds gedaan? Ik wil niet praten Laat me je edele delen zien [Chours: Lzzy Hale] Every time I try to get a little closer You shut down and the conversation's over I'm right here, but you leave me in the dark Show me your private parts Geef het op schatje, waar ben je bang voor? Liefde is klote als je niet weet waar het van gemaakt is We kleden ons uit, maar ik kan je hart niet uitkleden Laat me je edele delen zien, laat me je edele delen zien Laat me je edele delen zien, laat me je edele delen zien Je edele delen, toon me je edele delen