Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: halestorm Songtekst: tell me where it hurts live from philly 2010

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: halestorm - tell me where it hurts live from philly 2010 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tell me where it hurts live from philly 2010? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van halestorm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van halestorm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tell me where it hurts live from philly 2010 .

Origineel

Hey did you know you're making eyes with a murderer? Hey did you know you're swapping lies with a dirty girl? In order for me to play your nurse You're gonna have to tell me where it hurts Hey did you know you're locking lips with a libertine? Hey did you know you're knocking hips with a killer queen? Another victim of my method of seduction I made 'ya look, but ya never saw me comin! Come on and give it to me Dare you to give it to me Give it your best shot My love is black and blue Come on and give it to me Dare you to give it to me Give it your best shot Give me your best shot Tell me where it hurts (Tell me when you hurt) Cry baby cry (Cry baby for me) Tell me where it hurts (Tell me when you hurt) Cry baby cry (Cry baby for me) Hey did you know I'm the spider and you're the fly? Hey did you know you've got your eyes on a suicide prize? With a flick of my wrist I'll twist your words around You think you're the ace but whose got the upper hand now? Come on and give it to me Dare you to give it to me Give it your best shot My love is black and blue Come on and give it to me Dare you to give it to me Give it your best shot Give me your best shot Tell me where it hurts (Tell me when you hurt) Cry baby cry (Cry baby for me) Tell me where it hurts (Tell me when you hurt) Cry baby cry (Cry baby for me) Come on and give it to me Dare you to give it to me Give it your best shot My love is black and blue Come on and give it to me Dare you to give it to me Give it your best shot Give me your best shot Tell me where it hurts (Tell me when you hurt) Cry baby cry (Cry baby for me) Tell me where it hurts (Tell me when you hurt) Cry baby cry (Cry baby for me)

 

Vertaling

Hé, wist je dat je naar een moordenaar kijkt? Hé wist je dat je leugens uitwisselt met een vies meisje? Als ik je verpleegster wil spelen zul je me moeten vertellen waar het pijn doet Wist je dat je de lippen sluit met een vrijbuiter? Hé wist je dat je op je heupen klopt met een killer queen? Nog een slachtoffer van mijn verleidingsmethode Ik liet je kijken, maar je zag me nooit komen! Kom op en geef het aan mij Daag je uit om het aan mij te geven Geef het je beste schot Mijn liefde is zwart en blauw Kom op en geef het aan mij Durf het me te geven Geef het je beste kans Geef me je beste kans Vertel me waar het pijn doet (Zeg het me als je pijn hebt) Huil baby huil (Huil baby voor mij) Vertel me waar het pijn doet (Vertel me wanneer je pijn hebt) Huil baby huil (Huil baby voor mij) Hey wist je dat ik de spin ben en jij de vlieg? Hey wist je dat je je ogen op een zelfmoord prijs hebt? Met een zwaai van mijn pols draai ik je woorden om Je denkt dat je de aas bent, maar wie heeft er nu de overhand? Kom op en geef het aan mij. Daag je uit om het aan mij te geven Geef het je beste schot Mijn liefde is zwart en blauw Kom op en geef het aan mij Durf het me te geven Geef het je beste kans Geef me je beste kans Vertel me waar het pijn doet (Zeg het me als je pijn hebt) Huil baby huil (Huil baby voor mij) Vertel me waar het pijn doet (Vertel me wanneer je pijn hebt) Huil baby huil (Huil baby voor mij) Kom op en geef het aan mij Daag je uit om het aan mij te geven Geef het je beste schot Mijn liefde is zwart en blauw Kom op en geef het aan mij Durf het me te geven Geef het je beste kans Geef me je beste kans Vertel me waar het pijn doet (Zeg het me als je pijn hebt) Huil baby huil (Huil baby voor mij) Vertel me waar het pijn doet (Vertel me wanneer je pijn hebt) Huil baby huil (Huil baby voor mij)