Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: halford Songtekst: slow down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: halford - slow down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van slow down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van halford! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van halford en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals slow down .

Origineel

Let it be Still my anger Bring me peace From my temper I'm trying every way I can I'm doing wrong I understand Let it be, slow down, watch the pressure fall Bring me peace, slow down, I can't have it, I can't have it all. Break the strain Feed my hunger Tell my mind To be stronger I've got to move and make it real I've got to make myself a deal Break this strain, slow down, give up what I crave Tell my mind, slow down, watch what I can, watch what I can save. Will I rise Out of shadow Staying calm Felling hollow I'm here to give me one more chance That choice is resting in my hands, yeah Let it be, slow down, watch the pressure fall Bring me peace, slow down, I can't have it, I can't have it all. Break this strain, slow down, give up what I crave Tell my mind, slow down, watch what I can, watch what I can save.

 

Vertaling

Laat het zijn. Stil mijn woede Breng me vrede Van mijn humeur Ik probeer op alle mogelijke manieren Ik doe het verkeerd begrijp ik Laat het zijn, vertraag, zie de druk vallen Breng me vrede, vertraag, ik kan het niet hebben, ik kan het niet allemaal hebben. Breek de spanning Voed mijn honger Vertel mijn geest Om sterker te zijn Ik moet bewegen en het echt maken Ik moet mezelf een deal maken Breek deze spanning, vertraag, geef op waar ik naar hunker Zeg tegen mijn geest, vertraag, let op wat ik kan, let op wat ik kan redden. Zal ik opstaan Uit de schaduw Kalm blijven Voel me hol Ik ben hier om me nog één kans te geven Die keuze ligt in mijn handen, ja Laat het zijn, vertraag, zie de druk vallen Bring me peace, slow down, I can't have it, I can't have it all. Break this strain, slow down, give up what I crave Vertel mijn geest, vertragen, kijken wat ik kan, kijken wat ik kan redden.