Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hall & oates Songtekst: is it a star

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hall & oates - is it a star ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van is it a star? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hall & oates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hall & oates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals is it a star .

Origineel

Is it a star, or is it me You say you believe in And the nights When my stage smiles not so wild, and ain't coming easy Can't you see it's me All broken down inside Can't you see it's me All broken down inside Can't you see it's me Honey, you've been dreaming Then they'll meet you on the streets, and say they've had A crush on you, for a year or two, maybe three And they say "Hi, how you doing", but is it really me, or you You say you believe in Baby, you've been dreaming Can't you see it's me All broken down inside Can't you see it's me All broken down inside Can't you see it's me All broken down inside Can't you see it's me All broken down inside Baby, you've been dreaming You see it's me Is It A Star, or is it me You say you believe in And all of the nights When my stage smile lasts awhile, coming easy

 

Vertaling

Is het een ster, of ben ik het Je zegt dat je gelooft in En de nachten Wanneer mijn podium niet zo wild lacht, en niet makkelijk komt Kan je niet zien dat ik het ben Helemaal kapot van binnen Kan je niet zien dat ik het ben Helemaal kapot van binnen Zie je niet dat ik het ben Schat, je hebt gedroomd Dan ontmoeten ze je op straat, en zeggen ze dat ze een oogje op je hebben, voor een jaar of twee, misschien drie En ze zeggen "Hoi, hoe gaat het", maar ben ik het echt, of jij Je zegt dat je gelooft in Schatje, je hebt gedroomd Zie je niet dat ik het ben Helemaal kapot van binnen Can't you see it's me Helemaal kapot van binnen Can't you see it's me Helemaal kapot van binnen Can't you see it's me Helemaal kapot van binnen Schatje, je hebt gedroomd You see it's me Is het een ster, of ben ik het You say you believe in And all of the nights Wanneer mijn podium glimlach een tijdje duurt, komt het gemakkelijk