Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hall & oates Songtekst: let love take control

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hall & oates - let love take control ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let love take control? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hall & oates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hall & oates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let love take control .

Origineel

I'm a soul surviving Love give me all or nothing I used to wake in the morning and say Can I get through another day Look around, I see everybody's running Trying too hard to make the money But we forgot to the taste of honey Oh babe, can we lose the confusion Let Love Take Control Sweet Soul got a hold on me Let Love Take Control Sweet soul got a hold on me Little things can get you down Getting caught up in the run around Gotta live in the here and now Oh babe, gotta lose the confusion Let Love Take Control Sweet Soul got a hold on me Let Love Take Control Sweet soul got a hold on me You can't control your destiny Love laughs at all your plans Just let love show you what you need You know I understand Don't let the weight lay too heavy on you Gotta let it go, hold onto that sweet, sweet soul Let Love Take Control Sweet Soul got a hold on me Let Love Take Control Sweet soul got a hold on me

 

Vertaling

Ik ben een ziel die overleeft Liefde geeft me alles of niets Ik werd 's morgens wakker en zei Kan ik nog een dag doorkomen Kijk rond, ik zie iedereen rennen Te hard proberen om geld te verdienen Maar we zijn de smaak van honing vergeten Oh babe, kunnen we de verwarring kwijtraken Let Love Take Control Sweet Soul got a hold on me Let Love Take Control Sweet soul got a hold on me Little things can get you down Je raakt verstrikt in het rondrennen Gotta live in the here and now Oh babe, gotta lose the confusion Let Love Take Control Sweet Soul got a hold on me Let Love Take Control Sweet soul got a hold on me You can't control your destiny Liefde lacht om al je plannen Laat liefde je tonen wat je nodig hebt Je weet dat ik het begrijp Laat het gewicht niet te zwaar op je rusten Je moet het laten gaan, hou je vast aan die lieve, zoete ziel Let Love Take Control Sweet Soul got a hold on me Let Love Take Control Sweet soul got a hold on me