Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hall & oates Songtekst: rockability

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hall & oates - rockability ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rockability? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hall & oates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hall & oates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rockability .

Origineel

Standing on the sideline Waiting for the right time That girl knows her part Jammin' with my heart Didn't wanna be here But now that I see her I know why I ran & why I'm back again She makes me lose control & I do believe the girl can see into my soul It shakes me now She says she wants my love That's too much Ooh that news excites me 'Cause the girl's got Rockability Think she'll go all the way 'Cause the girl's got Rockability Ooh she's really out there So knocked out l=I don't care That Amazon thing can make a body sing Every move is startime She's a legend in a long line I want her to be everything to me She makes me lose control When she moves I wanna fall under her spell It breaks me down She knows but she won't tell That I'm the one Ooh that news excites me The girl's got Rockability Think she'll go all the way 'Cause the girl's got Rockability Doin' wrong if I can't do her right Yeah I'm making my play Any way I can get it The girl's got Rock

 

Vertaling

Staande aan de zijlijn Wachtend op het juiste moment That girl knows her part Jammin' with my heart Didn't wanna be here But now that I see her I know why I ran en waarom ik weer terug ben Ze laat me de controle verliezen en ik geloof dat het meisje in mijn ziel kan kijken Het beeft me nu Ze zegt dat ze mijn liefde wil That's too much Ooh dat nieuws windt me op 'Cause the girl's got Rockability Think she'll go all the way 'Cause the girl's got Rockability Ooh she's really out there So knocked out l=I don't care Dat Amazone ding kan een lichaam laten zingen Every move is startime Ze is een legende in een lange rij Ik wil dat ze alles voor me is She makes me lose control Als ze beweegt wil ik onder haar betovering vallen Het breekt me af Ze weet het maar wil het niet zeggen That I'm the one Ooh dat nieuws windt me op The girl's got Rockability Think she'll go all the way 'Cause the girl's got Rockability Doin' wrong if I can't do her right Yeah I'm making my play Any way I can get it The girl's got Rock