Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hall & oates Songtekst: rocket to god

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hall & oates - rocket to god ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rocket to god? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hall & oates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hall & oates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rocket to god .

Origineel

I can't live without you I can't let go Everybody tells me "Daryl, walk away" They don't know the power We have together Ain't no one can tell me What to believe Oh baby, you move my soul Like a Rocket to God Oh Honey, I wanna fly to your arms I dream too much about you Both the good and the bad Maybe I'm too jealous But I don't really care Everytime you hurt me It's a scar on the heart Everytime you love me It's ecstasy my dear Oh baby, you move my soul Like a Rocket to God Oh honey, I wanna fly to your arms Oh baby, you move my soul Like a Rocket to God Oh honey, I wanna die in your arms I can feel you baby Even tho you're nowhere near Ain't no one can save me Don't wanna stop, I wanna go up Like a Rocket Oh, i wanna fly, girl Like a Rocket Oh, I'm outta control, outta control, outta control Like a Rocket I can't stop, girl Like a Rocket Everytime you love me right It's ecstasy and it's all night Oh baby, i wanna fly to your arms Rocket to God Just can't stop, I wanna go up I wanna rock, rock, rock, girl Like a Rocket I wanna fly to your arms Like a Rocket

 

Vertaling

Ik kan niet leven zonder jou Ik kan je niet loslaten Everybody tells me "Daryl, loop weg" Ze kennen de kracht niet die we samen hebben. Er is niemand die me kan vertellen Wat ik moet geloven Oh baby, je beweegt mijn ziel Als een raket naar God Oh schat, ik wil naar je armen vliegen Ik droom te veel over jou Zowel de goede als de slechte Misschien ben ik te jaloers But I don't really care Everytime you hurt me Het is een litteken op het hart Everytime you love me Het is extase mijn liefste Oh baby, je beweegt mijn ziel Als een raket naar God Oh schat, ik wil naar je armen vliegen Oh schat, je beweegt mijn ziel Als een raket naar God Oh schat, ik wil in je armen sterven Ik kan je voelen schat Ook al ben je niet in de buurt Er is niemand die me kan redden Ik wil niet stoppen, ik wil omhoog Als een raket Oh, ik wil vliegen, meisje Als een raket Oh, I'm outta control, outta control, outta control Als een raket I can't stop, girl Like a Rocket Everytime you love me right It's ecstasy and it's all night Schat, ik wil in je armen vliegen. Raket naar God Just can't stop, I wanna go up I wanna rock, rock, rock, girl Like a Rocket I wanna fly to your arms Like a Rocket