Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Hallo Eazy Songtekst: Down For Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Hallo Eazy - Down For Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Down For Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Hallo Eazy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter H van Hallo Eazy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Down For Me .

Origineel

She got a body like Rihanna's Double rice at Benihana's Uptight but drive a Honda She was the only one down for me She got an ass like her momma She said she not with the drama You get her number, better call her She was the only one down for me, whoa, oh, oh She was the only one down for me She was the only one down Only one down, only one down She was the only one down for me [G-Eazy:] Uh, stay loyal and stay down By my side every night when I lay down She would always pick me up when I break down I knew her secrets, we both from the same town She had everything that I need But half of my lifestyle was high speed She wants Netflix and chill and to light weed She wants marriage and one day, my seed Uh, but I'm movin' at light speed And distance is stress, not what I need Facetime's, only when I see her face on live feed Worlds apart so it's harder to succeed Yeah, but true love is true pain I felt like Bruce Wayne, the bolt like Usain Had a hard time adjustin' to new fame My life ain't the same since you came [24HRS (G-Eazy):] She got a body like RIhanna's Double rice at Benihana's (Damn) Uptight but drive a Honda (Straight up) She was the only one down for me (Down for me) She got an ass like her momma (She do) She said she not with the drama (Uh uh) You get her number, better call her (Do that) [24HRS:] She was the only one down for me, whoa, oh, oh She was the only one down for me She was the only one down Only one down, only one down She was the only one down for me [G-Eazy:] Yeah, sun comin' up, layin' wide awake Seeing images of you that I'm tryna shake Stomach turning from mistakes I wasn't tryna make And all the promises that I will break Yeah, I try to act like there's nothing wrong But it seems every week I make another song About you, my bros are like, "What's goin' on?" "Quit trippin' bro, you need to be movin' on" With all due respect, a good bitch But after we broke up it seemed her mood switched Things could be different, I'd never choose this I text and she answered like "New phone, who's this?" Uh, and that's as wild as shit gets She's not the same person as we was when we met I'm not the same either, probably change with each step I take a deep breath and try to reset [24HRS (G-Eazy):] She got a body like RIhanna's Double rice at Benihana's (Damn) Uptight but drive a Honda (Straight up) She was the only one down for me (Down for me) She got an ass like her momma (She do) She said she not with the drama (Uh uh) You get her number, better call her (Do that) [24HRS:] She was the only one down for me, whoa, oh, oh She was the only one down for me She was the only one down Only one down, only one down She was the only one down for me Only one down Only one down Only one Only one down Only one down for me Only one down Only one down Only one Only one down Only one down

 

Vertaling

Ze kreeg een lichaam als Rihanna's Double rijst bij benihana Gespannen maar het besturen van een Honda Ze was de enige die voor me Ze kreeg een ezel als haar moeder Ze zei dat ze niet met het drama Je krijgt haar nummer, beter haar bellen Ze was de enige die voor me, whoa, oh, oh Ze was de enige die voor me Ze was de enige die naar beneden Slechts één beneden, maar een naar beneden Ze was de enige die voor me [G-Eazy:] Uh, loyaal blijven en blijf zitten Aan mijn zijde elke nacht toen ik vast Ze zou altijd pick me up als ik af te breken Ik kende haar geheimen, we allebei uit dezelfde stad Ze had alles wat ik nodig heb Maar de helft van mijn leven was met hoge snelheid Ze wil Netflix en chill en aan het licht onkruid Ze wil het huwelijk en op een dag, mijn nageslacht Uh, maar ik ben Movin' aan lichtsnelheid En de afstand is stress, niet wat ik nodig heb Facetime's, alleen als ik zie haar gezicht op live feed Werelden apart, dus het is moeilijker om te slagen Ja, maar ware liefde is waar pijn Ik voelde me als Bruce Wayne, de bout zoals Usain Had een harde tijd adjustin' om nieuwe roem Mijn leven is niet hetzelfde, omdat je kwam [24HRS (G-Eazy)] Ze kreeg een lichaam als RIhanna's Double rijst in het Benihana's (Verdomme) Gespannen maar het besturen van een Honda (Straight up) Ze was de enige die naar beneden voor mij (voor me) Ze kreeg een ezel als haar moeder (ze doen) Ze zei dat ze niet met het drama (Uh uh) Je krijgt haar nummer, beter haar te bellen (doen) [24HRS:] Ze was de enige die voor me, whoa, oh, oh Ze was de enige die voor me Ze was de enige die naar beneden Slechts één beneden, maar een naar beneden Ze was de enige die voor me [G-Eazy:] Ja, zon Comin' up, layin' klaarwakker Het zien van foto's van u dat ik ben tryna schudden Maag afkeren van fouten die ik was niet tryna maken En alle beloften die ik zal breken Ja, ik probeer te doen alsof er niets mis Maar het lijkt elke week maak ik een ander nummer Over u, mijn bros zijn als, "Wat is er aan de hand?" "Quit Trippin' bro, moet je Movin' On" Met alle respect, een goede teef Maar nadat we brak het leek haar stemming geschakeld Wat zou anders kunnen zijn, zou ik nooit dit kiezen Ik tekst en zij antwoordde als "Nieuwe telefoon, wie is dit?" Uh, en dat is zo wild als stront krijgt Ze is niet dezelfde persoon als we was toen we elkaar ontmoetten Ik ben niet dezelfde ofwel, waarschijnlijk veranderen bij elke stap Ik haal diep adem en probeer te resetten [24HRS (G-Eazy)] Ze kreeg een lichaam als RIhanna's Double rijst in het Benihana's (Verdomme) Gespannen maar het besturen van een Honda (Straight up) Ze was de enige die naar beneden voor mij (voor me) Ze kreeg een ezel als haar moeder (ze doen) Ze zei dat ze niet met het drama (Uh uh) Je krijgt haar nummer, beter haar te bellen (doen) [24HRS:] Ze was de enige die voor me, whoa, oh, oh Ze was de enige die voor me Ze was de enige die naar beneden Slechts één beneden, maar een naar beneden Ze was de enige die voor me Slechts één naar beneden Slechts één naar beneden Maar een Slechts één naar beneden Slechts één beneden voor mij Slechts één naar beneden Slechts één naar beneden Maar een Slechts één naar beneden Slechts één naar beneden