Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hank cochran Songtekst: i woke up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hank cochran - i woke up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i woke up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hank cochran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hank cochran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i woke up .

Origineel

You promised a new world you showed me and made me believe it did exist And now you pretend you don't know me and you say that world was a mess I woke up and the world was gone and I never felt so all alone It was cold and dark without a dawn when I woke up and the world was gone That world you promised you gave me honey I was there every time we kissed And when your world had enslaved me that world you promised went a mist Then I woke up and the world was gone

 

Vertaling

Je beloofde een nieuwe wereld die je me liet zien en me liet geloven dat hij bestond. En nu doe je alsof je me niet kent en zeg je dat die wereld een puinhoop was Ik werd wakker en de wereld was weg en ik voelde me nog nooit zo alleen Het was koud en donker zonder dageraad toen ik wakker werd en de wereld weg was Die wereld die je me beloofde te geven, ik was er elke keer als we kusten. En toen jouw wereld mij tot slaaf had gemaakt ging die wereld die jij had beloofd de mist in Toen werd ik wakker en de wereld was weg