Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hank cochran Songtekst: same old hurt

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hank cochran - same old hurt ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van same old hurt? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hank cochran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hank cochran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals same old hurt .

Origineel

Got a new house with new lumber even got a new phone number Did it all since we broke apart Got acquainted with new faces started going to new places But I got that same old hurt in my heart Got a new suit for next Sunday got a new job startin' Monday Got everybody thinkin' I am a half smart Got a new vocabulary even got a new canary But I got that same old hurt in my heart No matter what I change same old hurt stays the same Always there reminding me that we're apart Got a new job with more money got a new girl that calls me honey But I got that same old hurt in my heart

 

Vertaling

We hebben een nieuw huis met nieuw hout. We hebben zelfs een nieuw telefoonnummer. Ik heb het allemaal gedaan sinds we uit elkaar zijn. Nieuwe gezichten leren kennen, naar nieuwe plaatsen gaan. Maar ik heb dezelfde oude pijn in mijn hart Ik heb een nieuw pak voor aanstaande zondag, een nieuwe baan voor maandag. Ik heb iedereen laten denken dat ik een halve slimmerik ben. Ik heb een nieuwe woordenschat, zelfs een nieuwe kanarie. Maar ik heb dezelfde oude pijn in mijn hart Het maakt niet uit wat ik verander, dezelfde oude pijn blijft hetzelfde Het herinnert me er altijd aan dat we uit elkaar zijn Ik heb een nieuwe baan met meer geld en een nieuw meisje dat me liefje noemt. Maar ik heb nog steeds diezelfde pijn in mijn hart