Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hank williams Songtekst: howlin’ at the moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hank williams - howlin’ at the moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van howlin’ at the moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hank williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hank williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals howlin’ at the moon .

Origineel

I know there's never been a man in the awful shape I'm in I can't even spell my name, my heads in such a spin To-day I tried to eat a steak with a big old table-spoon You got me chasin' Rabbits, walkin' on my hands ...And Howlin' At The Moon Well, I took one look at you and it almost drove me mad And then I even went and lost what little sense I had Now I can't tell the day from night, I'm crazy as a loon You got me chasin' Rabbits, pullin' out my hair and Howlin' At The Moon Some friends of mine asked me to go out on a huntin' spree Cause there ain't a hound dog in this state that can hold a light to me I eat three bones for dinner today, then tried to tree a 'Coon You got me chasin' Rabbits, scratchin' fleas and Howlin' At The Moon I rode my horse to town to day and a gas pump we did pass I pulled 'im up and I hollered WHOA!, said fill 'im up with gas The man picked up a monkey wrench and WHAM!, he changed my tune You got me chasin' Rabbits, spittin' out teeth and Howlin' At The Moon I never thought in this old world a fool could fall so hard But honey baby, when I fell the whole world must have jarred I think I'd quit my doggish ways if you'd take me for your groom You got me chasin Rabbits, pickin' out rings and Howlin' At The Moon

 

Vertaling

Ik weet dat er nog nooit een man is geweest in de vreselijke staat waarin ik ben Ik kan mijn naam niet eens spellen, mijn hoofd draait zo. Vandaag probeerde ik een biefstuk te eten met een grote oude tafellepel You got me chasin' Rabbits, walkin' on my hands ...And Howlin' At The Moon Nou, ik keek één keer naar je en het maakte me bijna gek And then I even went and lost what little sense I had Now I can't tell the day from night, I'm crazy as a loon You got me chasin' Rabbits, pullin' out my hair and Howlin' At The Moon Vrienden van me vroegen me op jacht te gaan Want er is geen jachthond in deze staat die me kan bijhouden Ik at vandaag drie botten als avondeten, en probeerde toen een Coon te vangen Je liet me achter konijnen aan jagen, vlooien krabben en huilen bij de maan Ik reed op mijn paard naar de stad en we passeerden een benzinepomp Ik trok hem op en riep WHOA!, zei vul hem met benzine De man pakte een moersleutel en WHAM!, hij veranderde mijn toon Je liet me konijnen achtervolgen, tanden uitspugen en Howlin' At The Moon Ik had nooit gedacht dat een dwaas in deze wereld zo hard kon vallen Maar schatje, toen ik viel moet de hele wereld geschokt zijn Ik denk dat ik mijn hondse manieren zou opgeven als je me als je bruidegom zou nemen Je laat me konijnen achtervolgen, ringen uitpikken en Howlin' At The Moon