Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hank williams Songtekst: i dont care (if tomorrow never comes)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hank williams - i dont care (if tomorrow never comes) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i dont care (if tomorrow never comes)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hank williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hank williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i dont care (if tomorrow never comes) .

Origineel

I don't care if tomorrow never comes This world holds nothin' for me I've been lonely night and day ever since you went away So I don't care if tomorrow never comes. [Chorus] If tomorrow never comes and the sun don't ever shine It won't matter with me For when she went away, my world ended that day So I don't care if tomorrow never comes. My lonely mind wanders back to days that used to be My broken heart cries out for you Oh, if I can't have you here, I can't go on my dear So I don't care if tomorrow never comes. [Chorus]

 

Vertaling

Het kan me niet schelen als morgen nooit komt Deze wereld heeft niets voor mij Ik ben eenzaam dag en nacht sinds je wegging Dus het kan me niet schelen als morgen nooit komt. [refrein] Als morgen nooit komt en de zon nooit schijnt Het maakt voor mij niet uit Want toen ze wegging, eindigde mijn wereld die dag Dus het kan me niet schelen als morgen nooit komt. Mijn eenzame geest dwaalt terug naar de dagen die ooit waren Mijn gebroken hart schreeuwt om jou Oh, als ik je hier niet kan hebben, kan ik niet verder mijn liefste So I don't care if tomorrow never comes. [refrein]