Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hank williams Songtekst: jambalaya (on the bayou)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hank williams - jambalaya (on the bayou) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jambalaya (on the bayou)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hank williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hank williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jambalaya (on the bayou) .

Origineel

[Verse 1] Goodbye Joe me gotta go me oh my oh Me gotta go pole the pirogue down the bayou My Yvonne the sweetest one me oh my oh Son of me gun we'll have big fun on the bayou Jambalaya and a crawfish pie on a filé gumbo 'Cause tonight I'm gonna see my ma cher amio Pick guitar, filled fruit jar and be gay-o Son of me gun we'll have big fun on the bayou [Verse 2] Thibodaux Fontaineaux the place is buzzin' Kinfolk come to see Yvonne by the dozen Dressed in style, go hog wild, oh me oh my oh Son of me gun we'll have big fun on the bayou Settle down far from town get me a pirogue And I'll catch all the fish in the bayou [Chorus] Jambalaya and a crawfish pie on a filé gumbo 'Cause tonight I'm gonna see my ma cher amio Pick guitar, filled fruit jar and be gay-o Son of me gun we'll have big fun on the bayou Jambalaya and a crawfish pie on a filé gumbo 'Cause tonight I'm gonna see my ma cher amio Pick guitar, filled fruit jar and be gay-o Son of me gun we'll have big fun on the bayou Son of me gun we'll have big fun on the bayou [Verse 3] Later on, swap my mon, get me a pirogue And I'll catch all the fish on the bayou Swap my mon, to buy Yvonne what she need-oh Son of a gun we'll have big fun on the bayou Jambalaya and a crawfish pie...

 

Vertaling

[Verse 1] Goodbye Joe me gotta go me oh my oh Me gotta go pole the pirogue down the bayou My Yvonne the sweetest one me oh my oh Zoon van me geweer we zullen veel plezier hebben op de bayou Jambalaya en een langoestenpastei op een filé gumbo 'Cause tonight I'm gonna see my ma cher amio Pick guitar, filled fruit jar and be gay-o Zoon van me geweer, we zullen veel plezier hebben in de bayou [Verse 2] Thibodaux Fontaineaux the place is buzzin' Kinfolk komt om Yvonne te zien bij dozijn Dressed in style, go hog wild, oh me oh my oh Zoon van mijn geweer, we zullen veel plezier hebben in de bayou Ver weg van de stad, neem een prauw voor me En ik vang alle vis in de bayou [refrein] Jambalaya en een langoestenpastei op een filé gumbo 'Cause tonight I'm gonna see my ma cher amio Pick guitar, filled fruit jar and be gay-o Son of me gun we'll have big fun on the bayou Jambalaya en een langoestenpastei op een filé gumbo 'Cause tonight I'm gonna see my ma cher amio Pick guitar, filled fruit jar and be gay-o Son of me gun we'll have big fun on the bayou Son of me gun we'll have big fun on the bayou [Verse 3] Later, swap my mon, get me a pirogue En ik vang alle vis in de baai Swap my mon, to buy Yvonne what she need-oh Zoon van een pistool, we zullen veel plezier hebben op de bayou Jambalaya en een langoestenpastei...