Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hank williams jr. Songtekst: both sides of goodbye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hank williams jr. - both sides of goodbye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van both sides of goodbye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hank williams jr.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hank williams jr. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals both sides of goodbye .

Origineel

When you pack your clothes tonight don't pack up all the blame Your not the first to walk away and leave someone in pain I know how much its hurting you, hurting me this way Believe me I've been in your shoes and I know you can't stay I've been on both sides of goodbye. I know there ain't no easy side. I've loved and I've been loved but not at the same time. I've been on both sides of goodbye Don't feel so bad for doing what you've got to do You can't make your heart love me if it don't want to When love just don't work both ways and someones got to go So close that door and don't look back, believe me girl I know I've been on both sides of goodbye and I know there ain't no easy ride. I've loved and I've been loved but not at the same time. I've been on both sides of goodbye I've loved and I've been loved but not at the same time I've been on both sides of goodbye, goodbye!

 

Vertaling

Als je vanavond je kleren inpakt, pak dan niet alle schuld in. Je bent niet de eerste die wegloopt en iemand met pijn achterlaat. Ik weet hoeveel pijn het je doet, mij op deze manier pijn te doen. Geloof me, ik heb in jouw schoenen gestaan en ik weet dat je niet kunt blijven. Ik heb aan beide kanten van het afscheid gestaan. Ik weet dat er geen makkelijke kant is. Ik heb liefgehad en ik ben geliefd geweest, maar niet tegelijkertijd. I've been on both sides of goodbye Voel je niet zo slecht om te doen wat je moet doen Je kunt je hart niet dwingen van me te houden als het dat niet wil Als liefde niet van twee kanten komt en iemand moet gaan Dus sluit die deur en kijk niet achterom, geloof me meisje ik weet het Ik heb aan beide kanten van afscheid gestaan en ik weet dat het geen makkelijke rit is. Ik heb liefgehad en ik ben geliefd geweest, maar niet tegelijkertijd. I've been on both sides of goodbye Ik heb liefgehad en er is van me gehouden, maar niet op hetzelfde moment. Ik heb aan beide kanten van afscheid gestaan, vaarwel!