Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hank williams, jr. Songtekst: lawyers, guns and money

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hank williams, jr. - lawyers, guns and money ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lawyers, guns and money? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hank williams, jr.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hank williams, jr. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lawyers, guns and money .

Origineel

I went home with the waitress the way I always do How was I to know she was with the Russians too? I was gambling in Havana I took a little risk Send lawyers, guns and money they'll get me out of this, hah! I'm the innocent bystander Somehow I got stuck between the rock and a hard place and I'm down on my luck Yes I'm down on my luck Well I'm down on my luck I'm hiding in Honduras I'm a desperate man Send lawyers, guns and money the shit has hit the fan All right Send lawyers, guns and money Huh! Uh! Send lawyers, guns and money Uh! Send lawyers, guns and money Hyah! Send lawyers, guns and money Ooh! Yeah! Yeah! Yeah! Uh!

 

Vertaling

Ik ging naar huis met de serveerster zoals ik altijd doe Hoe kon ik weten dat ze ook bij de Russen was? Ik was aan het gokken in Havana. Ik nam een klein risico. Stuur advocaten, wapens en geld. zij zullen me hieruit halen, hah! Ik ben de onschuldige toeschouwer. Somehow I got stuck tussen de rots en een harde plaats and I'm down on my luck Ja, ik heb pech Nou, ik heb pech. Ik verstop me in Honduras. Ik ben een wanhopig man Stuur advocaten, wapens en geld. de stront heeft de ventilator geraakt Goed dan. Stuur advocaten, wapens en geld. Huh! Uh! Stuur advocaten, wapens en geld. Uh! Stuur advocaten, geweren en geld Hyah! Stuur advocaten, geweren en geld Ooh! Yeah! Yeah! Yeah! Yeah! Uh!