Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hank williams jr. Songtekst: my heart won’t let me go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hank williams jr. - my heart won’t let me go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my heart won’t let me go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hank williams jr.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hank williams jr. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my heart won’t let me go .

Origineel

You don't care one thing about me and you never will I know Still I hang around you darling you know I can't let you go I know you will only hurt me just because I love you so I know I should be leaving but my heart won't let me go Tonight when you are sleeping I will lie awake and cry For in my heart I know that soon you'll say goodbye How I hate to see tomorrow it will just bring tears and woe I know I should be leaving but my heart won't let me go

 

Vertaling

Je geeft niets om me en dat zal je ook nooit doen, dat weet ik Toch blijf ik bij je in de buurt, schat. Je weet dat ik je niet kan laten gaan. ik weet dat je me alleen maar pijn zult doen omdat ik zoveel van je hou Ik weet dat ik weg zou moeten gaan maar mijn hart laat me niet gaan Vannacht als je slaapt zal ik wakker liggen en huilen Want in mijn hart weet ik dat je spoedig afscheid zult nemen Ik haat het om morgen te zien, het zal alleen maar tranen en ellende brengen Ik weet dat ik weg zou moeten gaan maar mijn hart laat me niet gaan