Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hank williams jr. Songtekst: paying on time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hank williams jr. - paying on time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van paying on time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hank williams jr.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hank williams jr. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals paying on time .

Origineel

I'm sure that I won't be your first or your last I'm sure I'm just one of many You are the kind that would make a man ask does she love me or this money But I'll pay whatever the cost tryin' to get back part of me that I've lost I'll stand in line payin' on time for you I guess that it's true that most men are weak they just can't make it alone They like to be known by the women they keep instead of one woman at home So I'll pay whatever it takes tryin' to get back part of my younger days Yeah I'll stand in line payin' on time for you So I'll pay whatever it takes tryin' to get back part of my yesterdays I'll stand in line payin' on time for you

 

Vertaling

Ik weet zeker dat ik niet je eerste of je laatste zal zijn. Ik weet zeker dat ik slechts een van de velen ben. Jij bent het soort dat een man zou laten vragen houdt ze van mij of van dit geld Maar ik betaal wat het ook kost om een deel van mij terug te krijgen dat ik kwijt ben Ik zal in de rij staan om op tijd voor je te betalen ik denk dat het waar is dat de meeste mannen zwak zijn ze kunnen het alleen niet redden Ze willen bekend zijn door de vrouwen die ze houden in plaats van één vrouw thuis Dus ik betaal wat nodig is om een deel van mijn jeugd terug te krijgen Ja, ik zal in de rij staan en op tijd voor je betalen Dus ik betaal wat er ook voor nodig is om een deel van mijn verleden terug te krijgen Ik zal in de rij staan om op tijd voor je te betalen