Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hank williams Songtekst: someday you’ll call my name

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hank williams - someday you’ll call my name ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van someday you’ll call my name? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hank williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hank williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals someday you’ll call my name .

Origineel

Someday you'll call my name and I won't answer Someday you'll reach for me I won't be there For you've grown tired of all the love I gave you But someday you'll wish that I still care All these years how I've loved you Still I know I claim you for my own Someday you'll call my name and I won't answer For someday you'll find yourself alone When you hair has turned from Gold to Silver And your eyes are dimmed by passing years You'll remember darling what I told you There'll be no one then to dry your tears There'll come a time in your life dear When you'll need someone who will care Someday you'll call my name and I won't answer For someday you'll find that I'm not there

 

Vertaling

Op een dag roep je mijn naam en ik zal niet antwoorden Op een dag zul je naar me reiken en zal ik er niet zijn. Want je bent moe geworden van alle liefde die ik je gaf Maar op een dag zul je wensen dat ik nog om je geef Al die jaren hoe ik van je heb gehouden Toch weet ik dat ik je voor mijzelf opeis Op een dag roep je mijn naam en zal ik niet antwoorden Want op een dag zul je jezelf alleen vinden Als je haar van goud in zilver is veranderd en je ogen verduisterd zijn door de jaren Je zult je herinneren wat ik je verteld heb. Er zal dan niemand zijn om je tranen te drogen Er komt een tijd in je leven lieverd Wanneer je iemand nodig hebt die om je geeft Op een dag roep je mijn naam en ik zal niet antwoorden Want op een dag zul je merken dat ik er niet ben