Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hannah fury Songtekst: let it show

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hannah fury - let it show ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let it show? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hannah fury! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hannah fury en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let it show .

Origineel

She said, "I've got no soul, I am not Nessarose That is the way that life goes" I said, "Just let it show, you are not Nessarose Come on, grab your broom, let's go Come on, grab your broom, let's blow away" She said, "I've got no soul, I am not Nessarose That is the way that life goes" I said, "Just let it show that you're not Nessarose Come on, grab your broom, let's go Come on, grab your broom, let's blow" I don't know where she ends and where I begin The girl with green oily skin, she ends where I begin I don't know where she ends and where I begin The girl with green oily skin, she ends where I begin Look at Dorothy in the sickly sweet undertow Look at Dorothy, believing and leading them all down the Yellow Brick Road She said, "I've got no soul" I said, "You do, though" She said, "I've got no soul, I am not Nessarose That's just the way that life goes That's just the way that life blows away"

 

Vertaling

Ze zei, "Ik heb geen ziel, ik ben Nessarose niet Dat is hoe het leven gaat" Ik zei, "Laat het maar zien, je bent Nessarose niet Kom op, pak je bezem, laten we gaan Kom op, pak je bezem, laten we wegblazen. Ze zei: "Ik heb geen ziel, ik ben Nessarose niet. Dat is hoe het leven gaat." Ik zei: "Laat maar zien dat je Nessarose niet bent Kom op, pak je bezem, laten we gaan Kom op, pak je bezem, laten we blazen. Ik weet niet waar zij eindigt en waar ik begin Het meisje met de groene vette huid, ze eindigt waar ik begin Ik weet niet waar zij eindigt en waar ik begin Het meisje met de groene vette huid, ze eindigt waar ik begin Kijk naar Dorothy in de ziekelijk zoete onderstroom Kijk naar Dorothy, gelovig en hen allen leidend op de Gele Stenen Weg Ze zei, "Ik heb geen ziel" Ik zei, "Die heb je wel" Zij zei, 'Ik heb geen ziel, ik ben Nessarose niet Zo gaat het leven nu eenmaal Dat is gewoon de manier waarop het leven wegwaait