Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hannah montana Songtekst: you and me together

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hannah montana - you and me together ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you and me together? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hannah montana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hannah montana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you and me together .

Origineel

Looks like we found ourselves Up against a wall In need of a little help But no one wants to call After all we've been through Do we let our friendship end? You need me and I need you No, we will not break, never break But even if we bend, yeah it's You and me together Yeah I'm always on your side No one, no one, no one can ever change it C'mon let 'em try 'Cause it's you and me together now Anyone can have a day When their heart is on their sleeve No one wants to see it our way Can't agree to disagree You'd think it'd be easier But it feels like you just can't win But somehow we'll make it work 'Cause we deserve it, you know we're worth it You can't give up on friends, 'cause it's You and me together Yeah I'm always on your side No one, no one, no one can ever change it C'mon let 'em try 'Cause it's you and me together now Together now Oh now, now, now It's you and me together, together, together Yeah I'm always on your side No one, no one, no one can ever change it C'mon let 'em try, c'mon let 'em try! It's you and me together Yeah I'm always on your side No one, no one, no one can ever change it C'mon let 'em try 'Cause it's you and me together now Together now, together now

 

Vertaling

Het lijkt erop dat we onszelf gevonden hebben Tegen een muur We hebben een beetje hulp nodig Maar niemand wil bellen Na alles wat we hebben meegemaakt Laten we onze vriendschap eindigen? Jij hebt mij nodig en ik heb jou nodig Nee, we zullen niet breken, nooit breken Maar zelfs als we buigen, ja dan is het You and me together Ja, ik sta altijd aan jouw kant Niemand, niemand, niemand kan het ooit veranderen Kom op, laat ze proberen Want het is nu jij en ik samen Iedereen kan een dag hebben When their heart is on their sleeve Niemand wil het op onze manier zien Ik kan het er niet mee eens zijn dat we het oneens zijn Je zou denken dat het makkelijker zou zijn Maar het voelt alsof je gewoon niet kunt winnen Maar op een of andere manier zullen we het laten werken 'Omdat we het verdienen, je weet dat we het waard zijn Je kunt vrienden niet opgeven, want het is You and me together Ja, ik sta altijd aan jouw kant Niemand, niemand, niemand kan het ooit veranderen Kom op, laat ze proberen 'Cause it's you and me together now Together now Oh nu, nu, nu Het is jij en ik samen, samen, samen Ja, ik sta altijd aan jouw kant Niemand, niemand, niemand kan het ooit veranderen Laat ze het proberen, laat ze het proberen! Het is jij en ik samen Ja, ik sta altijd aan jouw kant Niemand, niemand, niemand kan het ooit veranderen Kom op, laat ze het proberen 'Cause it's you and me together now Samen nu, samen nu