Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hanoi rocks Songtekst: beer and a cigarette

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hanoi rocks - beer and a cigarette ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beer and a cigarette? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hanoi rocks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hanoi rocks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beer and a cigarette .

Origineel

Well I met her yesterday, She just came into my way, And I was so surprised She told me that she loved me, Always would be true to me, Never tell no lies to me She said her love was free, And I thought that I might, Just take a chance on her Try hard to get into her, You know what I did I told her that I love her, Told her that I care, I said I'd be free to ride And to do it anywhere, Never want no love affair, I just like the clothes you wear There's one thing I gotta do, Before I kiss you (I want to beer and a cigarette), I've got to get myself an ice cold beer, (I want to beer and a cigarette) And I need a cigarette, Well I, I didn't come here for no fix, I just need a beer (I want to beer and a cigarette), Oh babe, I got to get myself, (I need a beer and a cigarette) Lord, there's only 2 things on my mind, (I want to beer and a cigarette), Too much ain't enough (I need a beer and a cigarette), Well and a cigarette, and beer

 

Vertaling

Nou, ik heb haar gisteren ontmoet, Ze kwam gewoon in mijn weg, En ik was zo verrast Ze vertelde me dat ze van me hield, Altijd trouw aan mij zou zijn, Nooit liegen tegen mij Ze zei dat haar liefde gratis was, En ik dacht dat ik misschien, Just take a chance on her Hard proberen om in haar te komen, Weet je wat ik deed? Ik heb haar gezegd dat ik van haar hou, Vertelde haar dat ik om haar gaf, I said I'd be free to ride En om het overal te doen, Ik wil nooit een liefdesrelatie, Ik hou gewoon van de kleren die je draagt Er is één ding dat ik moet doen, Voordat ik je kus (Ik wil een biertje en een sigaret), Ik moet mezelf een ijskoud biertje halen, (Ik wil bier en een sigaret) En ik heb een sigaret nodig. Nou ik, Ik ben hier niet gekomen voor een fix, Ik heb alleen een biertje nodig (I want to beer and a cigarette), Oh schat, ik moet mezelf krijgen. (Ik wil een biertje en een sigaret) Heer, er zijn maar 2 dingen in mijn gedachten, (I want to beer and a cigarette), Too much ain't enough (Ik heb een biertje en een sigaret nodig), Nou en een sigaret, en bier