Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hanson Songtekst: blue sky

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hanson - blue sky ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blue sky? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hanson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hanson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blue sky .

Origineel

I'm blind with eyes wide open My body's tired and broken I want a taste of something, that doesn't leave me dry This hope for answered questions As rare as true conviction I stare into the distance, there is no truth in sight Who can tell me why Everybody's looking for a blue sky Searching for an answer on a satellite I know that there's got to be a blue sky out there to see A blue sky waiting for me I've seen the main attraction I've felt the moment's passion I won't be no soap box teacher, just taking your time Just taking your time Who can tell me why Everybody's looking for a blue sky Searching for an answer on a satellite I know that there's got to be a blue sky out there to see A blue sky Everywhere I go, it feels like I'm always searching for something 'Til I know for sure, I'll be right here waiting for something More, more, for something more, for something more Everybody's looking for a blue sky Searching for an answer on a satellite I know that there's got to be a blue sky out there to see Somewhere there's a blue sky waiting Everybody's looking for a blue sky Searching for an answer on a satellite I know that there's got to be a blue sky waiting for me A blue sky

 

Vertaling

Ik ben blind met mijn ogen wijd open Mijn lichaam is moe en gebroken Ik wil iets proeven, dat me niet droog laat staan Deze hoop op beantwoorde vragen Zo zeldzaam als ware overtuiging Ik staar in de verte, er is geen waarheid in zicht Wie kan me vertellen waarom Iedereen is op zoek naar een blauwe hemel Zoekend naar een antwoord op een satelliet Ik weet dat er een blauwe lucht moet zijn om te zien Een blauwe lucht die op me wacht Ik heb de hoofdattractie gezien Ik heb de passie van het moment gevoeld Ik zal geen zeepkist leraar zijn, neem gewoon je tijd Neem gewoon je tijd Wie kan me vertellen waarom Iedereen is op zoek naar een blauwe hemel Zoekend naar een antwoord op een satelliet Ik weet dat er een blauwe lucht moet zijn om te zien Een blauwe lucht Overal waar ik ga, voelt het alsof ik altijd naar iets op zoek ben Tot ik zeker weet, dat ik hier op iets wacht Meer, meer, op iets meer, op iets meer Iedereen is op zoek naar een blauwe lucht Zoekend naar een antwoord op een satelliet Ik weet dat er een blauwe lucht moet zijn om te zien Ergens wacht er een blauwe lucht Iedereen is op zoek naar een blauwe hemel Zoekend naar een antwoord op een satelliet Ik weet dat er een blauwe hemel op mij wacht Een blauwe lucht