Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hanson Songtekst: day has come

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hanson - day has come ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van day has come? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hanson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hanson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals day has come .

Origineel

Well the day has come to where I´ve never thought of anyone. Quite as much as I think of you. As the days go by I never wonder why. I just know it´s true. Well the day has come. Well the day has come. Well I never would have thought that I. Could love someone like I love you. And I never would have thought. That anyone could love me like you do. The day has come and still I never. Ask myself why I love you. And as the days go by it seems that I. Love you more than I did the day before. Well that day has come. Well that day has come.

 

Vertaling

Nou de dag is gekomen dat ik aan niemand meer denk. Zoveel als ik aan jou denk. Als de dagen voorbijgaan vraag ik me nooit af waarom. Ik weet gewoon dat het waar is. Wel, de dag is gekomen. Wel, de dag is gekomen. Ik had nooit gedacht dat ik van iemand kon houden zoals ik van jou hou. En ik had nooit gedacht. Dat iemand van me kon houden zoals jij dat doet. De dag is gekomen en toch heb ik nooit. mezelf afvragen waarom ik van je hou. En naarmate de dagen verstrijken lijkt het wel of ik meer van je hou dan de dag ervoor. Nou die dag is gekomen. Nou die dag is gekomen.