Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hard fi Songtekst: stars of cctv

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hard fi - stars of cctv ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stars of cctv? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hard fi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hard fi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stars of cctv .

Origineel

And every move that I make Gets recorded to tape So somebody up there Can keep me safe I'm going out tonight I've got my hair just right I'm always looking good For the spotlight Stick 'em up Give me the money A winning smile Up to the gallery I'm gonna get my face on the 6 'o' clock news We're the stars of CCTV Making movies out on the street We're the stars of CCTV Can't you see the camera loves me? On every corner, every street Down every underpass you'll see Somebody's stealing the show Somebody looking like me I'll see you out tonight Just got the pose just right We're always looking good For the spotlight We turn it on And so we're full of speed We fill the screen Can't help but notice me I'm gonna get my face on the 6 'o' clock news We're the stars of CCTV Making movies out on the street We're the stars of CCTV Can't you see the camera loves me? We're the stars of CCTV Making movies out on the street Flashing blue lights, camera, action Watching my life, main attraction We're the stars of CCTV Can't you see the camera loves me?

 

Vertaling

En elke beweging die ik maak Wordt opgenomen op band Zodat iemand daarboven me veilig kan houden I'm going out tonight I've got my hair just right I'm always looking good For the spotlight Steek ze omhoog Geef me het geld Een winnende lach Op naar de galerij Ik ga mijn gezicht op het nieuws van 6 uur krijgen Wij zijn de sterren van CCTV Films maken op straat Wij zijn de sterren van CCTV Zie je niet dat de camera van me houdt? Op elke hoek, elke straat In elke onderdoorgang zie je Iemand steelt de show Iemand die op mij lijkt Ik zie je vanavond buiten Ik heb de juiste pose We zien er altijd goed uit For the spotlight We zetten het aan And so we're full of speed We vullen het scherm Je kunt het niet helpen, maar je merkt mij op Ik krijg mijn gezicht op het nieuws van 6 uur We zijn de sterren van CCTV We maken films op straat Wij zijn de sterren van CCTV Zie je niet dat de camera van me houdt? Wij zijn de sterren van CCTV We maken films op straat Knipperende blauwe lichten, camera, actie Kijken naar mijn leven, hoofdattractie Wij zijn de sterren van de CCTV Zie je niet dat de camera van me houdt?