Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: harmonia do samba Songtekst: não para (part. buchecha)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: harmonia do samba - não para (part. buchecha) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não para (part. buchecha)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van harmonia do samba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van harmonia do samba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não para (part. buchecha) .

Origineel

Vem menina me da um beijo mata todo o meu desejo. Tô doidinho pra te amar. Quero te dar todo o meu chamego vou falar pro mundo inteiro. E você vai gostar. E assim você vai ver pago pra ver e você vai gostar. Cola em mim vou envolver te encher de prazer e você vai gamar. Então não para, não para, não para,. Não para, não para, não para não. Pirraça, pirraça, pirraça que desse jeito abala o meu coração. Ai mãe não me maltrata não me provoca. Não faz assim com o meu coração. Pirraça com o dedo na boquinha mexendo a cinturinha. E vai até o chão. Então não para, não para, não para,. Não para, não para, não para não. Pirraça, pirraça, pirraça com dedinho na boca vai até o chão. Vem menina me da um beijo mata todo o meu desejo. Tô doido pra te amar. Quero te dar todo o meu chamego. Vou falar pro mundo inteiro e você vai gostar. E assim você vai ver pago pra ver e você vai gostar,. Cola em mim vou envolver te encher de prazer e você vai gamar. Então não para, não para, não para,. Não para, não para, não para não. Pirraça, pirraça, pirraça que desse jeito abala o meu coração. Ai mãe não me maltrata não me provoca. Não faz assim com o meu coraçao. Pirraça com o dedo na boquinha mexendo a cinturinha. E vai até o chão. Então não para, não para, não para, não para,. Não para, não para não. Pirraça, pirraça, pirraça que desse jeito abala o meu coração. Então não para, não para, não para, não para,. Não para, não para não. Pirraça, pirraça, pirraça que desse jeito abala o meu coração

 

Vertaling

Kom meisje geef me een kus doodt al mijn verlangen. Tô doidinho om van je te houden. Ik wil je al mijn liefde geven, ik zal het de hele wereld vertellen. En je zult het leuk vinden. En zo zul je zien dat ik betaal om te zien en je zult het leuk vinden. Blijf bij me, ik zal je vullen met genot en je zult kreunen. Dus niet stoppen, niet stoppen, niet stoppen. Niet stoppen, niet stoppen, niet stoppen. Pirraça, pirraça, pirraça zo doet het mijn hart trillen. Mam, mishandel me niet, provoceer me niet. Doe dit mijn hart niet aan. Pirraça met je vinger in je mond, beweeg je middel. En ga naar beneden naar de vloer. Dan niet stoppen, niet stoppen, niet stoppen. Niet stoppen, niet stoppen, niet stoppen. Pirraça, pirraça, pirraça met vinger in de mond gaat naar de grond. Kom op meisje, geef me een kus, dood al mijn verlangen. Ik ben gek dat ik van je hou. Ik wil je al mijn liefde geven. Ik zal het de hele wereld vertellen en je zult het leuk vinden. En dus zul je zien dat ik je betaal om het te zien en je zult het leuk vinden. Ik zal je betrekken in het vullen van je met plezier en je zult kreunen. Dus niet stoppen, niet stoppen, niet stoppen. Niet stoppen, niet stoppen, niet stoppen. Trut, trut, trut, op die manier breek je mijn hart. Mam, mishandel me niet, provoceer me niet. Doe dit mijn hart niet aan. Pirraça met je vinger in je mond, beweeg je middel. En ga naar beneden naar de vloer. Dan niet stoppen, niet stoppen, niet stoppen, niet stoppen. Niet stoppen, niet stoppen nee. Pirraça, pirraça, pirraça zo doet het mijn hart trillen. Dus niet stoppen, niet stoppen, niet stoppen, niet stoppen. Niet stoppen, niet stoppen nee. Pirraça, pirraça, pirraça zo doet het mijn hart trillen