Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: harmonia do samba Songtekst: o que é que essa nega quer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: harmonia do samba - o que é que essa nega quer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o que é que essa nega quer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van harmonia do samba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van harmonia do samba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o que é que essa nega quer .

Origineel

Pedi um beijo a ela e ela me deu um tapa. o que é que essa nega quer. Dei água de cheiro e ainda paguei o acarajé. o que é que essa nega quer. Tudo que ela pede dou de colher. o que é que essa nega quer. Eu sou o homem dela e ela é minha mulher. o que é que essa nega quer. REFRÃO 2 vezes. Assim já é demais 2 vezes. Eu não posso ficar sem minha nega. Ela me bate me xinga me ama. Faz drama na cama e me deixa suado. o que é que essa nega quer. Fiz uma moqueca a nega não comeu. Eu comprei uma variante a nega vendeu

 

Vertaling

Ik vroeg haar om een kus en ze sloeg me. Wat wil die neger. Ik gaf haar het stinkende water en betaalde zelfs voor de acarajé. Wat wil die neger. Ik lepel alles waar ze om vraagt. Wat wil die neger. Ik ben haar man en zij is mijn vrouw. Wat wil die neger. 2 keer terugspoelen. Dit is al te veel, twee keer. Ik kan niet zonder mijn negerin. Ze slaat me, ze vervloekt me, ze houdt van me. Ze maakt drama in bed en laat me bezweet achter. Wat wil die neger. Ik maakte een moqueca en de teef at het niet op. Ik kocht een variant en de teef verkocht het