Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: harmonia do samba Songtekst: remelexexe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: harmonia do samba - remelexexe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van remelexexe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van harmonia do samba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van harmonia do samba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals remelexexe .

Origineel

Eu preparei um samba bem gostoso. Pra você sambar amor, amor. Entreguei o meu swing de bandeija pra te conquistar. Parada não vai ficar o meu swing vai te levar. No remelexexe,no remelexexe. Vai eu, vai você. Vai eu, vai você. Aha, aha mas ela vai quebrar. Aha, aha mas ela ai sambar. O movimento é bem gostoso assim ta bom demais. assim ta bom, bom demais. E vendo você mexendo o corpo assim eu vou atraz. No remelexexe,no remelexexe. Vai eu, vai você. Vai eu, vai você

 

Vertaling

Ik bereidde een zeer smakelijke samba. Voor jou om te samba liefde, liefde. Ik gaf je mijn swing op een presenteerblaadje om je voor me te winnen. Je zult niet stil blijven staan, mijn swing zal je meenemen. In de remelexe, in de remelexe. Ik ga, jij gaat. Ik ga, jij gaat. Aha, aha maar ze zal breken. Aha, aha maar ze zal samba. De beweging is zo goed, het is te goed. Het is te goed, het is te goed. En als ik je lichaam zo zie bewegen, ga ik ervoor. In de remelexe, in de remelexe. Ik ga, jij gaat. Ik ga, jij gaat.