Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: harold melvin & the blue notes Songtekst: don’t leave me this way (dim’s re edit)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: harold melvin & the blue notes - don’t leave me this way (dim’s re edit) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t leave me this way (dim’s re edit)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van harold melvin & the blue notes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van harold melvin & the blue notes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t leave me this way (dim’s re edit) .

Origineel

Don't leave me this way I can't survive, I can't stay alive Without you love, oh baby Don't leave me this way I can't exist, I will surely miss Your tender kiss So don't leave me this way Oh babyn, my heart is full of love and desire for you So come on down and do what you've got to do You started this fire down in my soul Now can't you see it's burning, out of control So come down and stisfy the need in me Cos only your good loving can set me free Don't leave me this way I don't understand how I'm at your command So baby please don't leave me this way Don't leave me this way Cos I can't exist I will surely miss Your tender kiss So don't leave me this way Oh babyn, my heart is full of love and desire for you So come on down and do what you've got to do You started this fire down in my soul Now can't you see it's burning, out of control So come down and stisfy the need in me Cos only your good loving can set me free Don't leave me this way I can't survive, I can't stay alive Without you love, oh baby Don't leave me this way I can't exist, I will surely miss Your tender kiss So don't leave me this way Oh babyn, my heart is full of love and desire for you So come on down and do what you've got to do You started this fire down in my soul Now can't you see it's burning, out of control So come down and stisfy the need in me Cos only your good loving can set me free

 

Vertaling

Laat me niet zo achter. Ik kan niet overleven, ik kan niet in leven blijven Without you love, oh baby Verlaat me niet op deze manier Ik kan niet bestaan, ik zal zeker missen Je tedere kus Dus verlaat me niet op deze manier Oh babyn, mijn hart is vol liefde en verlangen naar jou Dus kom naar beneden en doe wat je moet doen Jij begon dit vuur in mijn ziel Zie je niet dat het brandt, het is niet meer onder controle Dus kom naar beneden en bevredig de behoefte in mij Want alleen jouw goede liefde kan me bevrijden Laat me niet zo achter Ik begrijp niet hoe ik onder jouw bevel sta Dus schat, laat me alsjeblieft niet zo achter Laat me niet zo achter Want ik kan niet bestaan Ik zal je zeker missen Je tedere kus Dus verlaat me niet op deze manier Oh babyn, mijn hart is vol liefde en verlangen naar jou Dus kom naar beneden en doe wat je moet doen Jij begon dit vuur in mijn ziel Zie je niet dat het brandt, het is niet meer onder controle Dus kom naar beneden en bevredig de behoefte in mij Want alleen jouw goede liefde kan me bevrijden Laat me niet zo achter Ik kan niet overleven, ik kan niet in leven blijven Without you love, oh baby Laat me niet zo achter Ik kan niet bestaan, ik zal zeker missen Je tedere kus Dus verlaat me niet op deze manier Oh babyn, mijn hart is vol liefde en verlangen naar jou Dus kom naar beneden en doe wat je moet doen Jij begon dit vuur in mijn ziel Zie je niet dat het brandt, het is niet meer onder controle Dus kom naar beneden en bevredig de behoefte in mij Want alleen jouw goede liefde kan me bevrijden