Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: harold vick Songtekst: laura

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: harold vick - laura ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van laura? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van harold vick! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van harold vick en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals laura .

Origineel

Laura is the face in the misty lights. Footsteps that you hear down the hall. The love that floats on a summer night, That you can never quite recall. And you see Laura on a train that is passing through. Those eyes how familiar they seem She gave your very first kiss to you, That was Laura but she's only a dream.

 

Vertaling

Laura is het gezicht in de mistige lichten. Voetstappen die je in de hal hoort. De liefde die drijft op een zomernacht, die je je nooit helemaal kunt herinneren. En je ziet Laura op een trein die voorbij rijdt. Die ogen hoe vertrouwd ze lijken Ze gaf je je allereerste kus, Dat was Laura, maar ze is slechts een droom.