Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: harry belafonte Songtekst: suzanne (every night when the sun goes down)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: harry belafonte - suzanne (every night when the sun goes down) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van suzanne (every night when the sun goes down)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van harry belafonte! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van harry belafonte en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals suzanne (every night when the sun goes down) .

Origineel

Ev'ry night when the sun goes down Ev'ry night when the sun goes down Ev'ry night when the sun goes down Hang my head and mournful cry Suzanne, Suzanne, Suzanne you're gone True love don't weep, true love don't mourn True love don't weep, true love don't mourn True love don't weep or mourn for me Goin' back to mobile town Suzanne, Suzanne, Suzanne you're gone Someday I pray my train will come Someday I pray my train will come Someday I pray my train will come Then I can go back where I come from Suzanne, Suzanne, Suzanne you're gone

 

Vertaling

Elke nacht als de zon ondergaat Elke nacht als de zon ondergaat Ev'ry night when the sun goes down Hang ik mijn hoofd en huil ik met smart Suzanne, Suzanne, Suzanne je bent weg Echte liefde huilt niet, echte liefde rouwt niet Ware liefde huilt niet, ware liefde rouwt niet Ware liefde huilt of rouwt niet om mij Goin' back to mobile town Suzanne, Suzanne, Suzanne je bent weg Op een dag bid ik dat mijn trein komt Ooit bid ik dat mijn trein komt Ooit bid ik dat mijn trein komt Dan kan ik teruggaan naar waar ik vandaan kom Suzanne, Suzanne, Suzanne je bent weg