Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: harry connick, jr. Songtekst: careless love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: harry connick, jr. - careless love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van careless love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van harry connick, jr.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van harry connick, jr. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals careless love .

Origineel

Love oh love careless love Love oh love careless love Love oh love oh careless love See what careless love has done Once I wore my apron low Once I wore my apron low Once I wore my apron low I couldn't keep you from my door What oh what will mama say What oh what will mama say What oh what will mama say When she learns I've gone astray I love my mama and papa too I love my mama and papa too I love my mama and papa too See what I get for lovin' you Now I wear my apron high Now I wear my apron high Now I wear my apron high You pass my door you walk on by

 

Vertaling

Liefde oh liefde zorgeloze liefde Liefde oh liefde zorgeloze liefde Liefde oh liefde oh zorgeloze liefde Zie wat achteloze liefde heeft gedaan Eens droeg ik mijn schort laag Ooit droeg ik mijn schort laag Ooit droeg ik mijn schort laag Ik kon je niet van mijn deur houden Wat oh wat zal mama zeggen Wat oh wat zal mama zeggen Wat oh wat zal mama zeggen Als ze hoort dat ik afgedwaald ben Ik hou ook van mijn mama en papa Ik hou ook van mama en papa Ik hou ook van mijn mama en papa Zie wat ik krijg door van je te houden Nu draag ik mijn schort hoog Nu draag ik mijn schort hoog Nu draag ik mijn schort hoog Je passeert mijn deur je loopt door