Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: harry connick, jr. Songtekst: forever, for now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: harry connick, jr. - forever, for now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van forever, for now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van harry connick, jr.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van harry connick, jr. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals forever, for now .

Origineel

Meet me on the corner of close and soon I`ll have a song in my head And my hands on a tune Nothing lasts forever So I figure I better Take you forever For now Meet me in the lobby of destiny I`ll have a ribbon on my shoulders And a halo over me If nothing lasts forever I guess I better Take you forever For now Under a clock By an information desk I`ll be there will bells on By an old oak A fountain in the park Just don`t be long By the ticket counter for love in spring I`ll be standin` there with cupid And he can aim that thing Nothing lasts forever It`s not a question of whether I`ll take you forever For now

 

Vertaling

Ontmoet me op de hoek van close en soon zal ik een liedje in mijn hoofd hebben En mijn handen op een melodie Niets duurt eeuwig Dus ik dacht dat ik beter Neem je voor altijd Voor nu Ontmoet me in de lobby van het lot Ik zal een lint om mijn schouders hebben En een aureool over me heen Als niets eeuwig duurt Ik denk dat ik beter jou voor altijd kan nemen Voor nu Onder een klok Bij een informatiebalie Ik zal er zijn als de klokken luiden Bij een oude eik Een fontein in het park Blijf alleen niet te lang Bij de kassa voor de liefde in de lente Ik zal daar staan met Cupido En hij kan dat ding richten Niets duurt eeuwig Het is niet de vraag of Ik zal je voor altijd nemen Want nu