Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: harry james Songtekst: i got it bad (and that ain't good)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: harry james - i got it bad (and that ain't good) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i got it bad (and that ain't good)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van harry james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van harry james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i got it bad (and that ain't good) .

Origineel

Though folks with good intentions Tell me to save my tears Well I'm so mad about him I can't live without him Never treats me sweet and gentle The way he should I've got it bad And that ain't good My poor heart is so sentimental Not made of wood I've got it so bad And that ain't good But when the fish are jumpin' And Friday rolls around My man an' I, we gin some We pray some, and sin some He don't love me like I love him The way he should I've got it bad And that ain't good Yes I've got it bad And that ain't good

 

Vertaling

Hoewel mensen met goede bedoelingen zeggen dat ik mijn tranen moet sparen Nou, ik ben zo gek op hem Ik kan niet zonder hem leven Hij behandelt me nooit lief en aardig Zoals het hoort Ik heb het zwaar En dat is niet goed Mijn arme hart is zo sentimenteel Niet van hout gemaakt I've got it so bad En dat is niet goed But when the fish are jumpin' And Friday rolls around My man and' I, we gin some We bidden wat, en zondigen wat He don't love me like I love him Zoals hij zou moeten I've got it bad En dat is niet goed Ja, ik heb het slecht And that ain't good