Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: harry james Songtekst: my love for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: harry james - my love for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my love for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van harry james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van harry james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my love for you .

Origineel

My love for you Is deep and endless as the sea Strong and mighty as a tree My love for you My eager heart Keeps beating just for you alone Since the moment it is known My love for you There'll be no other lips No other eyes No other love for me Feeling as I do How could there be (And) so it will be Far beyond eternity Ever faithful ever true My love for you

 

Vertaling

Mijn liefde voor jou Is diep en eindeloos als de zee Sterk en machtig als een boom Mijn liefde voor jou Mijn vurig hart Blijft kloppen voor jou alleen Sinds het moment dat het bekend is Mijn liefde voor jou Zullen er geen andere lippen zijn Geen andere ogen Geen andere liefde voor mij Voelen zoals ik doe Hoe kan dat (En) zo zal het zijn Ver voorbij de eeuwigheid Altijd trouw altijd trouw Mijn liefde voor jou