Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: harry richman Songtekst: the night is young and you're so beautiful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: harry richman - the night is young and you're so beautiful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the night is young and you're so beautiful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van harry richman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van harry richman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the night is young and you're so beautiful .

Origineel

The night is young and you're so beautiful, Here among the shadows, beautiful lady, open you heart. The scene is set, the breezes sing of it, Can't you get into the swing of it, lady, when do we start? When the lady is kissable and the evening is cool, Any dream is permissible in the heart of a fool. The moon is high and you're so glamorous, And if I seem over amorous, lady, what can I do? The night is young and I'm in love with you.

 

Vertaling

De nacht is jong en jij bent zo mooi, Hier tussen de schaduwen, mooie dame, open je hart. De scène is gezet, de bries zingt ervan, Kun je niet in de swing van het, dame, wanneer gaan we beginnen? Als de dame kusbaar is en de avond koel, Elke droom is geoorloofd in het hart van een dwaas. De maan staat hoog en je bent zo glamoureus, En als ik te amoureus lijk, dame, wat kan ik dan doen? De nacht is jong en ik ben verliefd op je.